Cons Electrificarea Install – de 20 de ani împreună! Energie și performanță după performanță!

cei 2
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

„Devotamentul este noblețea însăși”,  iar o companie de succes se naște din energia oamenilor pe care se bazează, cheia reușitei la Cons Electrificarea Instal.

Atunci când ai cei mai buni manageri, oameni vizionari, implicați și profesioniști, deja ai forță. La aceasta se adaugă priceperea însumată a angajaților, oameni care își fac meseria cu seriozitate și cu dedicare, indiferent de vreme, anotimp sau temperatura din termometre. Horațiu Rada și Eleodor Coptil, alături de alți peste o sută de colegi, pun în fiecare zi din energia lor în această companie.

Cons Electrificarea Install este compania dedicată misiunii sale permanente de a fi prezentă prin serviciile către comunitate acolo unde este nevoie și nu întâmplător și în acest an se situează pe Locul I la Topul Firmelor din județul Timiș 2020.

„Este o recunoaștere a muncii, o recunoaștere a nivelului de profesionalism oferit prin servicii, este o recunoaștere a valorii. Nu suntem perfecți, dar suntem CEI mai buni!”.

cei 6

Anul Nou 2022 reprezintă o țintă clară pentru CEI în realizarea altor obiective de înaltă ținută, dar și păstrarea standardelor de până acum.

 Cine este CEI?

CEI este o companie care activează în multiple domenii de activitate aflate în legătură directă sau conexă cu ENERGIA. Soluțiile oferite sunt complete, realizate la cele mai performante și exigente standarde. Domeniul principal de activitate al companiei este proiectarea și execuția rețelelor electrice de 0,4 – 400 KV, a posturilor de transformare, a branșamentelor electrice, a instalațiilor electrice interioare, a instalațiilor de curenți slabi, a celor de paratrăsnet și a instalaților de legare la pământ, montare a bateriilor staționare și montarea bateriilor de condensatoare. Inclusiv realizarea infrastructurii pentru rețelele electrice.

Un domeniu secundar de activitate  al firmei îl reprezintă și construcțiile civile, industriale, edilitare şi gospodărești, construcția zonelor rezidențiale, realizarea branșamentelor de apă și canal, lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului, de montare a pavelelor, lucrări de hidroizolații, finisaje interioare și exterioare.

publicitate Timisoara banner maxagro

cei 3

De ce sunt CEI mai buni?

Pentru că atunci când o întreagă echipă vibrează la unison, succesul și forța activităților sunt de neoprit. Certificările obținute sunt rezultatul unui management al calității în care s-a investit încă de la început, iar excelența în competențe este obiectivul numărul unu, încă de la înființare.

Dinamismul, performanța, creativitatea și competența serviciilor oferite descriu cel mai bine un personal specializat care a înțeles că orice nouă misiune asumată este în fapt o nouă provocare care necesită soluții potrivite, concept integrat, termene şi condiții eficiente, astfel încât la final să fie un adevărat succes.

Excelența în acțiune este încă un obiectiv important pentru că domeniile de activitate se întrepătrund. Se intervine pe fiecare palier de execuție, se realizează lucrări complete de la A la Z – de la consultanță, la obținerea documentațiilor, până la punerea în funcțiune sau darea în folosință. Cons Electrificarea Instal este compania care nu face rabat de la calitate, implicare și devotament în toate proiectele pe care le realizează, fie că vorbim de lucrări mai mici sau proiecte de amploare ce au readus lumina și energia mult așteptată în întreg județul Timiș și nu numai.

cei 1

Cons Electrificarea Install transmite tuturor cititorilor Express de Banat și clienților săi un An Nou plin de lumină și speranță.
La mulți ani!

Autor: Anca Bica

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/