Congresele din capitală și liberalismul de stânga. „Singurul câștig este că am cunoscut niște femei minunate” [VIDEO]

Tineretul din partidele politice a fost întotdeauna un izvor nesecat de răspunsuri incredibile. Așa a fost și la cel mai recent Congres TNL, desfășurat la București.

Slaba pregătire sau dezinteresul față de ceea ce înseamnă într-adevăr politica îi transformă pe tinerii aspiranți la funcții înalte în ținte sigure ale întrebărilor jurnaliștilor, pertinente, de altfel. Așa s-a întâmplat și la Congresul Tineretului Național Liberal, desfășurat la București, la finalul lunii octombrie. Evitarea camerelor de filmat la auzul întrebărilor sau răspunsurile surprinzătoare nu au rămas netaxate.

Tudorița Nicula, președinta Organizației Femeilor Liberale Caraș-Severin, a încercat să mai dreagă busuiocul. „Tot timpul când sunt congrese, media națională caută exemple negative. Așa am apărut și noi când ne-am dus toate trei colegele cu blană lungă. Și am apărut peste tot în media că femeile își etalează blănurile. Sunt cu siguranță mulți tineri de valoare. Sunt foarte pricepuți pe domeniul lor și poate nu dau atâta importanță”, a afirmat Tudorița Nicula în redacția Express de Banat, în cadrul interviului cu Dan Popoviciu.

Aceasta a admis totuși că aceste congrese nu aduc prea mari câștiguri de vreun fel celor care participă. „Singurul câștig este că am cunoscut niște femei minunate”, a mai completat liderul liberal. Interviul complet din redacția noastră îl puteți viziona mai jos.