Social-democraţii din Caransebeş au pierdut un politician experimentat

PSD Caransebeș pierde un om de valoare, membru marcant al organizaţiei municipale a social-democraților încă din anii ’90. Ana Bojinescu a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață pe un pat de spital din Timișoara.

Consilierul local a fost internată mai întâi în Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeş, după care medicii au luat hotărârea să o transfere la Timișoara, pentru că bolile de plămâni şi de rinichi de care suferea se agravaseră și diabetul zaharat accentua starea proastă de sănătate. Din păcate, la cei 60 de ani împliniţi în iulie, Ana Bojinescu nu a mai avut putere să lupte și, cum spun creștinii, se va întâlni cu soțul său în Ceruri, și el plecând prea repede dintre noi, în urmă cu câțiva ani.

Profesoara Ana Bojinescu lasă în urmă o fiică stabilită în Spania, la care se hotărâse să plece odată cu pensionarea. A fost unul dintre consilierii din vechea gardă a PSD Caransebeș, a ocupat diferite funcții în partid, dintre care și cea de președintă, a fost director al Clubului Copiilor și Elevilor, al Şcolii de Asistente Carol Davila și a fost consilier local aproape 10 ani în Consiliul Local al Municipiului Caransebeș.