Congres extraordinar în martie. Ion Mocioalcă: „Este necesară întărirea echipei centrale de conducere a PSD, în jurul președintelui Liviu Dragnea“

Congresul PSD va avea loc pe 10 martie, în Bucureşti, a decis ieri BPN al partidului. Deputatul Ion Mocioalcă: „Organizația PSD Caraș-Severin salută inițiativa președintelui Liviu Dragnea“.

„În urma şedinţei Biroului Permanent Naţional, am stabilit data Congresului, care va fi în 10 martie, la Sala Palatului. Am stabilit un calendar de organizare, am stabilit detaliile privind organizarea. Mai rămâne să avem un CExN până în data de 10 martie, în care să discutăm câteva aspecte”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre. Întrebat ce se va discuta la CExN, Dobre a răspuns: „La CExN se va discuta dacă se vor face alegeri, dacă se va schimba structura BPN, dacă mai sunt alte modificări, ce modificări au fost propuse la Statut. Între 22 şi 27 vor fi comitetele judeţene”.

Organizația PSD Caraș-Severin salută inițiativa președintelui Liviu Dragnea de a organiza un congres extraordinar în luna martie, a anunţat liderul judeţean al partidului, Ion Mocioalcă, printr-o postare pe blogul său.

„Buna guvernare a PSD, din anul 2017, a adus o creștere economică record, de 7%, care s-a simțit în buzunarele românilor. PSD se află într-un moment de afirmare a potențialului său politic. În aceste condiții, Congresul extraordinar al partidului este un prilej foarte bun pentru a privi spre viitor și a lansa strategia preliminară pentru șirul de alegeri care vor avea loc, în 2019 și 2020. Experiența anului 2017 a arătat că, în plan politic, este necesară întărirea echipei centrale de conducere a partidului, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Această echipă trebuie să asigure o mai bună coordonare politică în raport cu nou învestitul Guvern. Suntem convinși că organizațiile PSD vor susține acest demers necesar, care va da un nou impuls și va asigura o acțiune mai coerentă a PSD, în planul guvernării“, este de părere deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele social-democraţilor din Caraş-Severin.