Confortul pentru locuitorii comunei Zăvoi, asigurat din surse diverse

primar comuna zavoi

Din recentele alocări guvernamentale, autoritățile județene au repartizat comunei Zăvoi suma de 400.000 de lei. Primarul Doru Cârdei menționează că toți banii vor fi folosiți pentru investiții, mai exact pentru cofinanțările proiectelor suspendate din vară, atunci când PNDL 2 a rămas fără fonduri. Sunt și alte surse care ajută administrația locală să își ducă proiectele la bun sfârșit.

„De bani avem nevoie pentru «Canalizare menajeră și stație de epurare în localitățile Valea Bistrei, Zăvoi și 23 August», refacerea și modernizarea unor străzi din Poiana Mărului, dar și pentru lucrări la Căminul Cultural din Măgura. În ceea ce privește canalizarea, avem o restanță de vreo 15% din lucrare și ne-am dori să terminăm până se instalează sezonul ploilor”, spune primarul Cârdei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Acesta apreciază activitatea salariaților și colaboratorilor din administrația locală care se străduiesc să se încadreze în termenele stabilite în ceea ce privește depunerea documentației pentru mai multe lucrări edilitare. „Sunt gata: pentru Programul «Anghel Saligny» studiul de fezabilitate pentru modernizare străzi în localitățile 23 August și Valea Bistrei, pentru CNI – studiul de fezabilitate pentru modernizare, extindere și dotare sediul primăriei și tot la CNI se depune documentația pentru dotarea dispensarului comunal. Urmează pe Fonduri de Mediu să organizăm licitația pentru execuția lucrării de iluminat stradal în toată comuna și ne pregătim cu documentația pe «Anghel Saligny» pentru extinderea canalizării menajere în Voislova, Măgura și Măru”.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/