Bază sportivă cu bani de la Guvern într-un oraș din Timiș

baza sportiva

Un oraș din județul Timiș va avea o bază sportivă modernă, în viitorul apropiat. Investiția se ridică la aproape 500.000 euro, finanțarea fiind asigurată de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții.

Investiție importantă în județul Timiș. În orașul Recaș urmează să se construiască, cu bani de la Guvern, o bază sportivă modernă. La mijlocul lunii octombrie, Compania Națională de Investiții a scos la licitație proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pentru acest obiectiv de investiții.

Baza sportivă va fi una de tip 2. Potrivit celor de la Compania Națională de Investiții, asta înseamnă că va fi construită pe un teren care are o suprafață de aproximativ 1.500 mp și va avea un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, cu dimensiunile de 20x40m. Totodată, va fi realizată și o clădire pentru vestiare.

Valoarea estimată a contractului este de aproape 500.000 de euro, cu TVA, inclus, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 11 noiembrie, la ora 15.00.