Conectare de conducte, apă întreruptă în Timișoara. Aquatim lucrează!

Stiri despre intreruperi de apa la Timisoara
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

O conectare de conducte pe strada Avram Imbroane, în dreptul sediului Retim, din Timișoara, va face ca apa de la robinete să fie oprită. Aquatim lucrează!

Joi, 20 iunie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane, în dreptul sediului RETIM, iar în același timp o altă intervenție va avea loc la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Divizia 9 Cavalerie.

Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei la firma RETIM, în timp ce la companiile Continental, TRW și Linde Gaz presiunea va fi scăzută.

Tot pe 20 iunie, în intervalul orar 10-12 se va opri furnizarea apei în Căpăt pentru lucrări de mentenanță la forajul din localitate. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/