Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare, despre percheziționarea biroului doctorului Gașpar

boli cardio
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare își pezintă poziția față de percheziția, de luni dimineața, din biroul doctorului Gașpar, cercetat de DGA pentru corupție. Este ferm împotriva oricărei forme de infracțiune sau corupție.

„Astăzi 26 septembrie 2022, în baza unui mandat emis de Secția penală a Tribunalului Timiș către Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, am fost informați despre începerea percheziției biroului domnului profesor universitar doctor Marinică Gașpar, șef secție chirurgie cardiovasculară, aflat în incinta Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara (IBCV). Percheziția a avut ca obiect identificarea mijloacelor materiale ce fac obiectul infracțiunii de luare de mită. Conducerea IBCV Timișoara se pronunță ferm împotriva oricărei forme de infracțiune sau corupție și susține permanent și necondiționat orice demers al instituțiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalități, nereguli referitoare la activitatea instituției. De asemenea suntem deschiși oricăror solicitări adresate nouă din partea instituțiilor statului român pentru identificarea și combaterea oricarei forme de acțiuni ilegale. IBCV Timișoara își va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetățenilor și de a se dedica pemanent salvării vieții pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, așa cum face de aproape 30 de ani”, a transmis instituția.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Vă amintim că, luni, după un flagrant în care medicul timișorean ar fi primit 1.000 de euro pentru efectuarea unei intervenții, ofițerii Direcției Naționale Anticorupție l-au ridicat pe Marian Gașpar și l-au dus la audieri. Este cercetat pentru corupție.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/