Conducere nouă! PUSL Reșița, în mâinile unui fost polițist premiant!

lucian badina
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Partidul Umanist Social Liberal are un lider nou al filialei Reșița. Este vorba despre un fost agent de poliție, care, odată cu ieșirea la pensie, s-a reorientat spre politică.

Organizația județeană a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) s-a reunit duminică, 26 martie, pentru a alege persoana care va conduce de acum filiala locală din Reșița. La întrunire a participat și europarlamentarul Maria Grapini. Votul de încredere a mers către Lucian Bădină, fostul agent de poliție care a avut rezultate deosebite în activitatea de polițist, fiind evaluat cu „FB” la calificativele anuale.

pusl alegeri resita

„Este o mare responsabilitate și o onoare să fiu ales să conduc această organizație importantă. Pentru a fi un lider eficient, este important să am o viziune clară și o strategie bine definită pentru organizație. Iau în considerare obiectivele și valorile partidului PUSL, precum și nevoile și așteptările membrilor organizației Reșița, și voi construi un plan de acțiune pentru a atinge aceste obiective și a îndeplini aceste nevoi. Este important să comunic clar cu membrii organizației și să îi implic în procesul decizional. Mă voi asigura că există transparență în activitățile organizației și că membrii au posibilitatea să își exprime opinia și să ofere sugestii. De asemenea, sunt deschis și pregătit să învăț și să mă dezvolt în calitate de lider. Căut oportunități de formare și dezvoltare personală și profesională, și caut feedback de la membrii organizației și de la alți lideri din partid. În final, vă promit să fiu un lider inspirat și să promovez valorile partidului PUSL și să ofer membrilor organizației Reșița un exemplu de integritate, dedicație și spirit de echipă. Vă mulțumesc pentru această nouă poziție de președinte de organizație!”, a transmis Lucian Bădină după preluarea funcției.

Noul președinte al filialei PUSL Reșița are toată încrederea conducerii județene. Victor Torcea, președintele organizației cărășene, spune că Lucian Bădină a demonstrat că are calitățile necesare pentru a crește partidul, dar și timpul necesar, având în vedere că recent a ieșit la pensie.

1000x100 casa brutarului

pusl alegeri resita 1

„Domnul Bădină este un prieten mai vechi, n-aș fi crezut că o să accepte o funcție din asta. Are o lună de când s-a semnat adeziunea. Are vechime, zic eu. L-am ținut aproape, l-am pregătit, i-am arătat cam despre ce este vorba. El a spus din start «Sunt pensionar», adică a vrut să îmi spună că are timp. Dânsul este mare și la propriu, și la figurat, a zis că poate să ducă. Într-o lună de zile mi-am dat seama că ar fi cel mai potrivit pentru funcția asta. Și mai ales că este din Reșița, pentru că îți trebuie un om care să fie în permanență acolo, oricând să fie acolo. Nu să fie de nu știu unde și, dacă îl chemi, azi nu merge mașina, mâine nu are timp. Este pensionar, este din Reșița, lucrurile mi se pare că merg așa cum trebuie. A înțeles în mare despre ce este vorba și care e rolul lui și zic eu că este bine. Este președinte plin.”, a declarat Victor Torcea pentru Express de Banat.

Ca primă misiune importantă pe care și-a asumat-o, Lucian Bădină și-a propus să pună la punct și organizația de femei a PUSL, pentru doamnele și domnișoarele care, indiferent de profesie, își doresc să se implice activ și să se facă auzite.

lucian badina pusl resita

expres banat 1000x100 (2)