Concurs: Se caută cea mai frumoasă casă din Banat

Fotografi profesioniști sau amatori, de orice vârstă, sunt invitați să caute cea mai frumoasă casă din Banat. Concursul este organizat de echipa Muzeului Național al Banatului din Timișoara, iar câștigătorii vor fi anunțați de Ziua Națională a României.

„Așteptăm fotografiile voastre alături de datele personale, nume, prenume, număr de telefon și denumirea fotografiei sau a fotografiilor cu care doriți să intrați în concurs, pe adresa de mail concursmnab@gmail.com. Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri candidate la titlul de Cea Mai Frumoasă Casă din Banat, iar la sfârșitul perioadei de înscriere juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.”, transmit reprezentanții Muzeului Național al Banatului.

Termenul-limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie 2020, iar câștigătorii vor fi anunțați de Ziua Națională a României.

leader board 728 x 90 px

Juriul este format din: muzeograful Marius Cornea, arheologul Dan Leopold Ciobotaru, fotograful Milan Șepețan și artistul plastic Giulia Delcea.

Publicul își va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de Facebook a muzeului.

Premiile constau în cărți și obiecte de artă în valoare de 6000 lei și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 3.000 lei

Locul II: 2.000 lei

Locul III: 1.000 lei

Fotografiile finaliste, 12 la număr, vor putea fi incluse în câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului din 2021. Marea câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021.

Mai multe detalii pot fi găsite AICI.