Concurs foto-video Timișoara Vibes, cu premii în bani de la municipalitate

Primăria Municipiului Timișoara organizează un concurs de artă fotografică și producție video în perioada 18 iunie-20 iulie. Tema este „Timișoara Vibes” și urmărește captarea elementelor foto-video pentru promovarea frumuseților orașului și maniera în care orașul este deschis pentru activități de petrecere a timpului liber.

Despre concurs

Concursul se organizează pe două secțiuni: foto și video. Propunerile se pot trimite online, pe adresa de mail: boe@primariatm.ro, cu subiectul „Concurs foto/video”, până în 20 iulie. Alături de mesaj, trebuie să completați și formularul de înscriere, pe care îl găsiți aici. Regulamentul complet de participare este disponibil la același link ca cel pentru formularul de înscriere. Atât fotografiile, cât şi clipurile video trebuie să aibă o anumită formatare și configurație, iar participantul să își asume întreaga responsabilitate pentru propria creație. Înscrierea creaților se poate face și arhivat printr-o platformă de tipul wetransfer, iar în urma depunerii veți primi un email de confirmare.

Despre premii

Se acordă premii de 2.500 lei pentru primul loc, 1.500 lei – locul II, 1.000 lei –locul III, respectiv până la 250 lei pentru mențiuni, la ambele secțiuni ale concursului.

La final, fotografiile premiate și cele mai interesante vor face parte dintr-un album al Timișoarei. „Scopul urmărit prin organizarea acestui concurs este acela de a forma şi de a dezvolta simţul estetic şi artistic al iubitorilor de artă fotografică și de film, cunoaşterea şi promovarea valorilor orașului. Tema concursului în acest an va fi «frumusețile orașului, oferta de facilități și maniera de petrecere a timpului liber în Timișoara».”, transmite municipalitatea.