Concluziile lui Omer după Turneul “Banatul”

HC Caraş-Severin a susţinut trei partide de verificare în cadrul Turneului “Banatul”, care a avut loc la finele săptămânii trecute, la Timişoara, antrenorul Aihan Omer trăgând primele concluzii despre echipa pe care o pregăteşte din această iarnă.

La primul meci cu Omer pe bancă, HC Caraş-Severin a trecut de Pandurii Târgu Jiu, scor 33-28. În al doilea joc al turneului, reşiţenii s-au impus în faţa Universităţii Cluj, cu 29-25, dar au pierdut finala competiţiei, cu echipa gazdă, Poli Timişoara, 23-26. “A fost un turneu foarte util, mai ales că eu vroiam să văd care este potenţialul echipei. Aceste trei meciuri au fost edificatoare pentru mine. Avem o echipă care poate să joace handbal de calitate. Avem deficienţe mari la capitolul bancă, jucători de schimb, jucători care să-i înlocuiască pe cei mai experimentaţi. După trei meciuri în 24 de ore s-a văzut că echipa a obosit. Ăsta e şi unul din motivele pebntru care am pierdut cu Poli, dar şi arbitrajul, pentru că domnii arbitri şi-au dorit neapărat ca echipa timişoreană să câştige acest turneu”, a tras primele concluzii, Aihan Omer.
Duminică, HC Caraş-Severin susţine primul meci oficial al sezonului, cu Potaissa Turda, astfel că nu mai e timp pentru ca Aihan Omer să schimbe prea multe. Tehnicianul este însă optimist în ceea ce priveşte parcursul echipei în partea a doua a campionatului Ligii Naţionale. „Ştiu excat unde suntem şi mă bucur foarte mult că băieţii au răspuns excelent la capitolul mobilizare şi dăruire. Eu sunt un tip exigent şi pot spune că mai avem mult de lucru pentru a ajunge acolo sus unde ne dorim. Suntem optimişti, dar avem foarte mult de muncit”, a mai spus Omer.