Concerte rock, în Parcul Teiuş din Caransebeş

po 1000x100px (3)

Administraţia locală le dă alte motive de bucurie tinerilor din municipiu. Proiectul „Rock-n-River – Crearea unei ambianțe prietenoase între tineri de-a lungul râului Timiș”, realizat în parteneriat cu Primăria Pancevo, din Serbia, va face Parcul Teiuş să vibreze.

Primarul Marcel Vela a semnat la finele anului trecut contractul de finanțare pentru proiectul ce beneficiază de fonduri în valoare totală de 294.279 euro, prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia, care urmăreşte Creșterea schimburilor în învățământ, social, cultură și sport, cu alte cuvinte, îmbunătățirea calităţii vieții pentru comunitățile de tineri.
“Prin această finanțare se vor asigura, printre altele, realizarea unui studiu de fezabilitate pentru un Centru de Tineret în Parcul Teiuș, organizarea în Parcul Teiuș a unui concert destinat formațiilor de tineri, intitulat „Rock’n River“, și a unei expoziții de fotografie cu participarea tinerilor din Caransebeș și Pancevo, organizarea unui workshop cu tema “Tineretul European in România”, care are ca scop prezentarea efectelor schimbărilor sociale asupra vieții tinerilor după intrarea României în Uniunea Europeană”, spune Gabriela Bănăduc, coordonatorul de proiect.
Proiectul „Rock-n-River – Crearea unei ambianțe prietenoase între tineri de-a lungul râului Timiș” se va derula pe o perioadă de 12 luni, până în data de 28 decembrie.

banner 1000 x 100 hd
03 britannia 1000 x 100 gif