Concert de tango într-o piață din Timișoara, susținut de Analia Selis

analia selis
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Timișorenii, și nu numai, sunt așteptați duminică în Piața Traian pentru a participa la un eveniment inedit. Analia Selis va susține un concert de tango românesc interbelic, organizat în cadrul ultimei zile de Fabricultura. Intrarea este liberă!

Un concert de tango românesc interbelic va avea loc duminică, 2 octombrie, începând cu ora 17.00, în Piața Traian. Acesta va fi susținut de către Analia Selis, solista fiind acompaniată de o orchestră condusă de dirijorul Radu Popa.

Potrivit Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, concertul va deschide ultima zi de Fabricultura, un eveniment organizat de Asociația „Cetățean de Traian” cu scopul promovării cartierului Fabric.

Iubirea şi respectul meu pentru România se materializează prin acest proiect şi este cadoul pe care vreau să îl ofer ţării şi oamenilor care m-au adoptat. Dorința mea este ca publicul să plece acasă cu mai multă iubire şi respect pentru cultura și istoria muzicală românească. Am selectat cele mai cunoscute şi frumoase tangouri din perioada interbelică, compuse de Jean Moscopol, Gherase Dendrino, Ionel Fernic, Ion Vasilescu. Cântat de personalităţi din muzica şi cultura românească, precum Maria Tănase, pus în valoare prin aranjamente pentru orchestră, pian şi voce, tangoul interbelic românesc are texte, poveşti şi linii melodice puternice. Prin aranjamentele lui Julian Caeiro, tangoul interbelic românesceste pus în valoare în toată splendoarea sa şi sună aşa cum ar fi sunat dacă ar fi fost compus în Argentina, ţara originii acestui stil muzical atât de îndrăgit”, a afirmat Analia Selis.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Accesul la concertul din Piața Traian este liber.

vizual

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/