Concediere transmisă live pe Facebook! Nicolae Robu: „O dau afară!”

Concediere în direct, în timpul conferinței de presă a primarului, pentru șefa Serviciului Public Creșe. Patricia Chelbu-Goje nu va mai ocupa funcția după ce angajarea a fost una cu „cântec”. Robu nu a avut ezitări să anunțe în conferința de presă că o dă afară, deoarece nu s-a conformat cu nota internă de a-și publica CV-ul, unul care nu corespundea cu cerințele postului pentru care a fost angajată.

Practic, Patricia Chelbu-Goje, fiica unor profesori din Timișoara și soția fostului boxer Marius Chelbu, a ajuns șefă fără să aibă experiența necesară pentru a conduce serviciul de creșe. Mai multe articole din presa locală timișoreană au scos la iveală acest lucru, dar, deși legea o cerea, Chelbu-Goje nu și-a publicat CV-ul. Nicolae Robu a cerut asta printr-o notă internă. Sfidarea se pare că o va costa slujba pe șefa de la Creșe. „Dacă se adeverește că nu și-a predat CV-ul, nu va mai conduce Serviciul Creșe. Nu admit neconformarea la o dispoziție scrisă de-a mea”, a precizat inițial primarul.

Pe măsură ce subiectul se discuta în conferință, edilul a spus, ulterior, direct că o va da afară. Robu i-a cerut Rodicăi Aurelian, șefa Serviciului Resurse Umane, un alt personaj controversat cu apartament în Tenerife, să îi dea un raport scris. Primarul a spus în legătură cu acest raport că „Patricia Chelbu nu a primit nota internă cu CV-ul și din acest motiv nu a predat CV-ul la Resurse Umane”. Întrebat dacă crede această explicație trasă de păr, întrucât primarul însuși a cerut public CV-ul, Robu a spus pe șleau: „O dau afară!”.

Rămâne de văzut cum va evolua situația în perioada următoare și mai ales, cine va urma în funcție Patriciei Chelbu-Goje.