Comunitatea oamenilor de afaceri din Cluj va avea un „Ambasador” cărășean

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După un an încărcat cu zeci de întâlniri și reușite pe măsură, Elite Business Women invită antreprenorii pentru a sărbători ultima ediție din 2018 și pentru a-și lansa la Cluj noul Ambasador. 

Comunitatea Elite Business Women, aflată în plină expansiune, recrutează noi membri și clasează, prin evenimentele sale, business-ul la cel mai înalt nivel. Zeci de antreprenori aflați la început de drum sau orientați spre rebranduirea întregii afaceri au avut posibilitatea de a se dezvolta și de a-și lărgi orizonturile, prin intermediul amplelor campanii susținute de Clubul Elite.

publicitate online in ziar Express de Banat

Ultima ediție din acest an, ce va fi organizată la Cluj Napoca, în data de 13 decembrie, se anunță a fi un dublu eveniment: prin gala de final de an și cu ocazia lansării noului Ambasador Elite Business Women Club, la Cluj, în persoana Mihaelei Stoica, o antreprenoare de succes din Caraș-Severin, care are ca obiectiv crearea unei comunități puternice, axată pe valoare și parteneriate de succes.

Membru al Elite Business Women Club, trainer certificat la SELLification – The Professional’s Selling Game, coach, teacher și speaker certificat la John Maxwell Team Romania, psihoterapeut la Asociatia Psihoterapie Integrativa, manager la Cabana Claris  și manager la SC Valber SRL, pentru bănățeanca Mihaela Stoica noua poziție de Ambasador Elite Business Women Club Cluj este provocarea care, după cum susține aceasta, poate fi cea mai interesantă de până acum. De ce? „Pentru că nu mi-am închipuit că voi coordona oamenii de afaceri din zona Ardealului, pentru că activitatea mea profesională nu a depășit până acum granițele Banatului și, mai mult decât atât, pentru că îmi doresc ca în această calitate de Ambasador să pot crea punți de legătură între Caraș-Severin și Cluj, de asemena, drag sufletului meu”.

Așa cum se obișnuiește la evenimentele organizate de Elite, toți cei prezenți vor avea șansa de a afla noi povești de succes și, de asemenea, să-și facă cunoscute experiențele de business, pentru a descoperi noi oportunități de afaceri. Noi specialiști de top vor prezenta soluții, sfaturi și bune practici pentru performanță. Vor vorbi: Anca Rarău – proprietar companie de marketing SAB, Andreea Liptak Spiridon – licențiată în politici bancare, precum și medicul ortodont Claudia Corega.

1000x100 (3)

Din echipa Elite Cluj mai fac parte și Corina Gal – Membru Onorific și Manager Go Tour, dar și Ștefana Bogdan, membru EBW. Membrilor actuali li s-au alăturat parteneri precum Go Tour, Farmec, Revista Ardealul de Succes, Esensis, Divercity cu Patricia și multe alte companii implicate în dezvoltarea antreprenoriatului.

Și în cadrul acestei întâlniri vor fi clarificați pașii pentru a identifica cum poate să ajute Elite Business Club CLUJ să:

– îți conturezi brandul personal și al companiei în mediul online
– faci networking în mediul online
– stabilești programe de promovare în presă
– beneficiezi de instrumente precum evenimentele de business networking Elite Business Club, ELITE Market unde există discount-uri între membrii comunității, Revista Internațională în limba engleză Elite Business Women Magazine sau Emisiunea TV „Ele au reușit!” .

Înscrierile se pot face pe adresa de email: mihaela.stoica@elitewomen.org

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/