Spovedania omului de afaceri care a adus DNA-ul în Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Reșița: „Dacă lăsăm răutățile, lucrurile merg mai bine!”

Valentin Armașu a reapărut în prim-plan, cu o lucrare ca la carte! După ce i-a ajutat pe procurorii anticorupție să-i trimită în pușcărie pe baștanii din administrația județeană și din cea locală pentru că nu le mai ajungeau șpăgile, acum omul de afaceri a executat o lucrare expertizată de primarul Nelu Popa ca fiind „excepțională”.

Prezent la recepția finală a lucrărilor făcute pe drumul spre Lacul Secu, omul de afaceri a explicat că implicarea sa în dosarele penale ale unor politicieni condamnați de DNA a fost singura soluție pentru a pune punct unor legături bolnăvicioase. Armașu a spus verde-n față, n-a avut altă variantă. Acum însă, a subliniat acesta, cel puțin în Primăria Reșița, lucrurile s-au schimbat fundamental. „Domnul primar, dacă l-am sunat la 9 seara, a răspuns. După aceea a venit domnul Adelin Tuță, la ora 10 seara, și am făcut lucrurile să meargă. Nu mai e că la ora 4 nu mai poți vorbi cu dânșii, că poate aveau ceva în bord! E o diferență de atitudine și cred că asta ne-am și dorit în Caraș-Severin. Dacă lăsăm răutățile în județul ăsta, lucrurile merg mai bine!”, a spus Armașu.

Primarul Reșiței, Nelu Popa, l-a asigurat de tot suportul și pentru celelalte lucrări pe care firma lui Vali Armașu le-a contractat, chiar dacă între ei a fost un schimb dur și prelungit de replici pe tema fostului club Vintage, pe care edilul amenință că-l demolează pentru a face loc aleii de promenadă. „Eu încurajez constructorii din zonă indiferent de situație pentru că în primul rând banii rămân aici, dacă se poate să-i ținem aici, evident, în limitele legii, eu îi încurajez să vină și să participe la licitații și să ia lucrări. Și acum avem o lucrare în licitație, este în discuții și sper să se finalizeze cât mai repede. Va trebui să pornim drumurile în Poiana Golului, m-aș bucura să câștige o firmă din Reșița, fie că e firma lui Vali Armașu sau e alta, dar altele nu prea sunt, mai sunt una sau două care sunt destul de limitate din punct de vedere al resursei umane”, a afirmat Popa.