Comuna Buchin se diversifică. ALDE intră în cursa pentru Primăria și Consiliul Local, la alegerile din acest an

banner publicitar

Organizația ALDE Caransebeș a contribuit la înființarea unei noi filiale comunale. După Armeniș, conducerea ALDE a înființat o organizație locală la Buchin, comună cu vechi ștate social-democrate, prin primarul Gheorghe Coilă.

Președintele executiv ALDE Caransebeș, Marian Corduneanu anunță înființarea organizației din comuna Buchin cu peste 40 de adeziuni:

Formațiunea de la Buchin îl are în frunte de acum pe Doru Mirel Crengan, vicepreședinte pe Mihai Cimpoca, fost primar cu mulți ani în urmă și fost secretar al Primăriei Buchin, iar secretarul organizației  este Filaret Moldovan. Este o bună alegere la Buchin, îl cunosc pe președinte Doru Crengan, este un tânăr de viitor și cred că va face o treabă bună în organizație”, ne-a declarat președintele executiv ALDE Caransebeș, Marian Corduneanu.

La ședința de constituire Marian Corduneanu a fost însoțit de președintele Dumitru Matei, de vicepreședinții Ernestie Speichert, Ioan Pepa, Ana Maria Roșeți, vicepreședinta organizației de femei, iar din partea biroului județean a participat Ramona Pandor președinta Tineretului ALDE Caraș-Severin.

Cu această ocazie organizația ALDE Buchin și-a desemnat și candidatul la funcția de primar al comunei, la alegerile locale din acest an.

Candidatul nostru este și președintele oraganizației Buchin, Doru Mirel Crengan, un tânăr ambițios care lucrează într-o companie din municipiul Caransebeș, este pentru prima dată în această postură, nu a mai făcut parte din altă formațiune politică și va fi ajutat de oamenii cu experiență din organizație”, ne-a mai precizat Marian Corduneanu.