Complex studențesc futurist pentru studenţi

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Deși amânate cu o lună de zile, planurile pentru complexul studențesc european sunt încă în picioare. Curând vor începe lucrările la cea mai nouă și modernă clădire de pe malul Bârzavei.

Lucrările pentru complexul studențesc al Universității ,,Eftimie” Murgu din Reșița trebuia să înceapă în luna mai, însă, pentru că administraţia universității dorește să construiască pentru studenţi cel mai dotat complex posibil, cu tot ce ar putea avea nevoie, planurile au fost amânate o lună de zile. „Ne-am dat seama că au apărut niște probleme care se datorează faptului că aplicația a fost înaintată în urmă cu trei ani de zile, când existau anumite reguli în ceea ce privește mai ales organizarea în cantină, și între timp lumea și noi am evoluat, așa că era păcat să mergem pe o variantă care era în regulă, dar într-un fel de compromis”, a explicat Doina Funzăverde, rectorul universității.

La finalizarea lucrărilor, nu doar studenții se vor bucura de ambianța din cadrul cantinei și a caminelor, ci și reșițenii, pentru că acest complex se vrea a fi emblematic pentru oraș. „Am ambțiția să fie unul dintre cele mai frumoase complexuri de acest tip din țară, cantina va avea și autoservire, ceea ce la ora actuală la Reșița nu există deloc, și vrem să le oferim tinerilor și această posibilitate de a-și construi singuri masa de prânz sau cina”, a explicat Doina Frunzăverde.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Întârzierea va avea beneficii pentru studenți, iar noua clădire va fi desprinsă din filmele de viitor, ceva ce nu s-a mai văzut în oraș. Aceasta a fost și cerința rectorului universității adresată arhitectului. „Nu va fi o cantină clasică, ci va merge spre partea de SF, cu mult alb, cu verde probabil, cu sticlă, cu oglinzi, cu metal. Sper să fie așa cum ne-o dorim, și întârzierea se datorează faptului că nu am vrut să lăsam nimic care să permită și alte soluții constructive decât cele pe care ni le dorim noi, asta înseamnă un caiet de sarcini și un caiet cu elemnte de detaliu bătute în cuie până la cel mai mic amănunt”, a mai adăugat rectorul universității.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/