Complex Atlantic Reșița dă undă verde distracției!

po 1000x100px (3)

Odată cu temperaturile ce dau peste cap termometrele, într-un moment mai mult decât perfect, Complexul Atlantic a dat startul bălăcelii! Ștrandul își așteaptă clienții, punând la dispoziția acestora toate serviciile ce aduc, la pachet, revigorare, zâmbete, bucurie și distracție.

Canicula ce a pus stăpânire pe noi nu ne aduce decât dorința de bălăceală. Așa cum suntem deja obișnuiți, într-o ambianță plăcută, creată prin limpezimea apei, verdele ierbii și aerul curat, Complexul Atlantic și-a deschis din nou porțile pentru cei care sunt dornici să se răcorească.

Există câteva alternative în oraș pentru o baie răcoritoare la piscină, dar nu putem trece cu vederea împrejurimile și variatele activități pe care le oferă Complexul Atlantic. Întins pe o suprafață de 40.000 mp, ce cuprinde un motel, trei restaurante, o piscină, un teren de fotbal, dotat cu gazon sintetic și nocturnă, două terenuri de tenis de câmp și un lac de agrement (pescuit), Complexul Atlantic este situat pe Strada Primăverii 3-5 din Reşiţa, județul Caraş-Severin. Datorită gamei variate de activități oferite clienților, Complexul Atlantic este unul dintre cele mai mari complexe de agrement din partea de vest a țării.

CITEȘTE Și: Leac împotriva căldurii. Complexul Atlantic și-a deschis porțile [FOTO]

banner 1000 x 100 hd

Programul zilnic, la piscină, pentru cei care aleg să-și petreacă prețiosul și puținul timp liber în complex, este între orele 8.00 și 20.00. Intrarea pentru o persoană costă 15 lei. De asemenea, bazinul alăturat piscinei, adânc de jumătate de metru, așteaptă și el, încălzit de razele soarelui, copiii dornici de bălăceală și distracție. Pentru că deținătorii ștrandului se gândesc și la bugetul părinților, intrarea pentru copiii până în vârsta de 6 ani este gratuită.

Știm deja cu toții că nu poate fi nimic mai bun după o baie răcoroasă, decât o masă copioasă… Astfel, terasa ștrandului este pusă la dispoziția clienților, oferind diverse feluri de mâncare, băuturi răcoritoare, alcoolice și non alcoolice sau mult iubita înghețată.
„Zâmbește, bucură-te și distrează-te!”, sunt cuvintele care ne îndeamnă la baie și bronz în Complexul Atlantic din Reșița.

03 britannia 1000 x 100 gif