Competiție dură în acest weekend la Reșița! Are loc primul concurs de Functional Fitness, la nivel național!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Pasionații și practicanții sportivi care vor să își depășească limitele au oportunitatea de a participa la primul concurs de Functional Fitness din România, desfășurat la Reșița în acest weekend, la inițiativa instructorului Mihai Petreanu.

Concursul „Western Carpathians Functional Fitness” va avea loc mâine, 1 iunie, de la ora 9.30, la Complexul Sportiv Superfit Reșița, prilej cu care va fi inaugurată o nouă sală în cadrul Complexului Sportiv Superfit.

Concursul este rezervat juniorilor și seniorilor și este realizat în vederea evaluării capacității sportivilor pentru participarea la finalele naționale din toamnă, care se vor desfășura tot la Reșița. Juniorii au până în 21 de ani, iar seniorii de la 21 în sus. Exercițiile impuse sunt aceleași atât pentru femei, cât și pentru bărbați, singurul element care face diferența constituindu-l numărul acestora, în funcție de categoria de vârstă.

S-au anunțat deja peste 30 de participanți din Reșița, Oravița, Timișoara, Cluj și Oradea!

În cadrul competiției, participanții sunt așteptați să își evalueze aptitudinile și competențele pe care le-au acumulat de-a lungul antrenamentelor, să conștientizeze nivelul la care se situează și să își dea seama cât efort mai trebuie să depună spre a progresa pe mai departe.

Concursul este organizat la inițiativa instructorului Mihai Petreanu, care a fost numit recent președintele Uniunii Internaționale Functional Fitness League.