„Comisia de revizuire a Constituției trebuie convocată cât mai rapid!”

explo 1000x200

Parlamentarul de Caraș-Severin este de părere că președintele PSD Victor Ponta continuă să manipuleze opinia publică și să folosească dubla măsură atunci când face invitații publice către opoziție pe tema revizuirii Constituției, în condițiile în care în Parlament nu a făcut niciun demers pentru reînceperea lucrărilor Comisiei speciale pentru revizuirea Constituției.

„Invitațiile pe Facebook adresate opoziției, făcute, cu siguranță, doar din motive de imagine, nu reprezintă nimic dacă nu sunt urmate și de gesturi politice concrete, care să dovedească seriozitatea președintelui PSD și a partidului său. Nu pot să nu mă întreb de ce pentru Comisia de Cod Electoral s-a putut găsi disponibilitate politică pentru reluarea lucrărilor, dar pentru Comisia pentru revizuirea Constituției nu se găsește aceeași disponibilitate”, se întreabă parlamentarul.

Valeria Schelean spune că atât PSD, cât și premierul Victor Ponta sunt neserioși și tocmai din acest motiv omit să instruiască parlamentarii majorității să reînceapă și lucrările acestei comisii.

„În plus, având în vedere lipsa de transparență din cadrul Comisiei pentru Cod Electoral, doresc să atrag atenția că lucrările Comisiei pentru revizuirea Constituției trebuie să fie publice. Nu se poate modifica legea fundamentală a țării ascunzându-ne de ochii cetățenilor. În calitate de Vicepreședinte al Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru revizuirea Constituţiei, îi cer pe cale oficială președintelui PSD Victor Ponta să dispună parlamentarilor majorității să reînceapă lucrările acestei comisii înainte de startul sesiunii parlamentare din februarie”, spune Valeria Schelean.

 

Comments

  1. Baban Eugen says:

    Ce a realizat ? Doi copi cu doi barbati ….in rest numai gura si c..u de ea.