Comedia „Pup-o, mă!” îl aduce la Reșița pe Văru` Săndel! Vino să te întâlnești cu el la Cinema Dacia!

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Un nou spectacol de gală se pregătește, la finalul acestei săptămâni, pentru cei care aleg să meargă la Cinematograful Dacia din Reșița. Echipa de filmare a comediei „Pup-o, mă!”, din care face parte și Văru` Săndel, vă așteaptă duminică seară cu întrebări, sugestii și cereri de autografe.

Abia s-a lăsat cortina peste spectacolul de gală al celui mai așteptat film românesc, „Moromeții 2”, că Reșița se pregătește să fie din nou gazda unor vedete. Comedia „Pup-o, mă!”, pe care ați putut-o urmări deja, la final de octombrie, în cinematografele din Caraș-Severin, vine să se prezinte. Și nu oricum! Firma care distribuie filmele în cinematografele din Reșița, Caransebeș și Oravița, Marcom Fantastic, va face posibil ca la spectacolul de gală să fie prezenți actorii Alexandru Pop (Văru` Săndel) și Alin Panc (foto jos), doi dintre actorii principali ai producției, dar și Camelia Popa (regizor) și Salex Iatma (scenarist). Pe cel din urmă cărășenii l-au putut cunoaște în urmă cu un an, atunci când a venit la Reșița adus de „Ghinionistul” lui Iura Luncașu.

Cei care doresc să întâlnească echipa de filmare sunt așteptați duminică, 11 noiembrie, la ora 19, la Cinematograful Dacia din Reșița. Biletele s-au pus în vânzare, costul fiind de 20 de lei/persoană.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Din distribuție mai fac parte Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Jojo și Alexa Tofan.

Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii în comuna Răchițele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Asta este premisa unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat, să pupe și ei o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când își pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă, dispare o mașină… E complicat, dar băieții sunt hotărâți, spun cei de la CineMagia.

YouTube video

untitled design set 970x90 px