Haosul rock bate la ușă!

,,Cei care iubesc formația nu vor avea niciun moment de odihnă”. Pentru asta trebuie să se pregătească fanii Rock’n Roll în această seară. Poiana este deja plină de corturi, iar scena de pe Cheile Nerei așteaptă în tăcere haosul rock de la lăsarea serii.

Ce ați mai făcut în ultima vreme și ce puneți la cale pentru viitorul imediat?

Am lansat de curând o piesă și un clip nou pentru piesa „Chip”, am avut multe concerte frumoase, iar pentru anul acesta cu siguranță mai venim cu noutăți.

Ce setlist ați pregătit pentru această seară?

Un setlist complet cu piese din toată istoria trupei. Un playlist pe care toți cei care iubesc formația nu vor avea niciun moment de odihnă pentru că vor cânta și vor dansa împreună cu noi.

Până să urcați pe scenă ce veți alege? Berea la umbră sau sport: tiroliană, mountain biking ori rafting pe Nera?

Vom alege câte puțin din fiecare, vom savura pe cât putem locația fantastică și ne vom bucura de întâlnirea cu prietenii noștri din Timișoara de la „Implant pentru refuz”

Unde credeți că se află curentul rock românesc acum și cât de mult credeți că ajută astfel de inițiative precum festivalul din Cheile Nerei?

Orice inițiativă de acest gen nu face decât să dezvolte muzica asta pe care noi toți o iubim și, bineînțeles, inițiativa este extrem de binevenită.

Ce le transmiteți fanilor care vor veni să vă vadă la Rocker’s Challenge?

Rock n Roll!!!!!!

Foto: Tiberiu Crișan

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/