Aeon Blank promite un concert plin de energie!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat festival rock de pe Cheile Nerei. Corturile au răsărit deja în poiană, berea așteaptă la rece, iar scena își savurează ultimele momente de liniște din acest weekend. Vezi ce „meniu” au pregătit organizatorii pentru Rocker’s Challenge 2014.

Cu ce v-ați mai îndeletnicit în ultima vreme și ce puneți la cale pentru viitorul imediat?

publicitate online in ziar Express de Banat

Mircea Becherescu (chitară): În ultimul timp am fost ocupați cu piesele de pe albumul nou. Am semnat deja cu o casă mare de discuri, urmând ca al doilea album al nostru, „Dark Waters”, să apară în toamna acestui an.

Ce setlist ați pregătit pentru concertul din această seară?

Emil Luca (voce): Pregătim un setlist bazat în primul rând pe piesele noi, de pe următorul album, unele în primă audiție. Dar, evident, nu vor lipsi „Of Gravity And Passion”, „Auguries Of Innocence” sau „Kong”, precum și alte piese de pe primul album.

Vă încumetați să încercați sporturile montane peste zi? Ce veți alege până să urcați pe scenă? Berea la umbră sau sportul: tiroliana, mountain biking sau rafting pe Nera?

Bogdan Valentin (tobe): Eu sigur voi bea o bere.
Emil Luca (voce): Eu cred că îmi voi încerca norocul la o mică partidă de pescuit. Asta, pentru că am rău de înălțime, bicicleta mi-a fost furată, iar pentru rafting nu sunt pregătit absolut deloc.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Unde credeți că se află curentul rock românesc acum și cât de mult credeți că ajută astfel de inițiative precum festivalul din Cheile Nerei?

Emil Luca (voce): Festivalurile de genul acesta, bazate pe trupe românești underground, sunt extrem de binevenite. Poate chiar mai mult decât cele care includ și trupe străine, festivaluri la care, de regulă, trupele românești cântă tot pe scene mici, tot în fața unui grup mic de oameni.
Rockul românesc merită promovat, mai ales că în ultimul timp au apărut trupe care, din punctul nostru de vedere, se pot compara fără probleme cu ce se face în afară. Și mai e un aspect: la genul acesta de evenimente, interacțiunea cu publicul este una mult mai naturală și mai sinceră.

Ce le transmiteți fanilor care au venit să vă vadă la Rocker’s Challenge?

Emil Luca (voce): Îi invităm să cânte alături de noi și le promitem un concert plin de energie.

rockers challenge sasca 2014

Foto: Facebook

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/