Columbia 1.95 și St. Patricks 1.90 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

copa america 2021 semi final argentina v colombia

Pentru partidele din Copa America și prima ligă irlandeză, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Peru – Columbia (ora 03:00) cota 1.95

După ce au trecut de faza grupelor la Copa America, Columbia le-a dus și pe Uruguay și pe Argentina la loviturile de departajare, doar că în semifinala în fața Argentinei, nu au mai dovadă de tăria necesară pentru a atinge marea finală după o pauză de 20 de ani, aceștia ratând 3 din 5 penalty-uri.

Cu toate acestea, trupa lui Rueda trebuie să se ridice din dezamăgirea ratării prezenței în finală fiindcă pornesc cu prima șansă împotriva peruanilor, în disputa pentru locul al treilea al acestei ediții de Copa America.

Partida se va disputa pe Stadionul Național din capitala Brasilia, iar la centrul terenului se va afla arbitrul brazilian Raphael Claus, care a mai arbitrat două partide din cadrul turneului.

De partea cealaltă, chiar dacă pornesc cu a doua șansă, pentru peruani această ediție a Copa Americii a reprezentat un succes, aceștia asigurându-și după o pauză de 10 ani prezența printre ultimele patru naționale.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet caștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel putin un meci de la EURO.

St. Patricks – Derry City (ora 21:45) cota 1.90

St. Patricks primesc în această seară de la 21:45 vizita celor de la Derry City, în runda 20 a primei ligii irlandeze.

Dacă Derry City cu greu mai speră la poziționarea printre primele patru formații care au acces la cupele europene, St. Patricks se află încă în lupta la titlu, iar printr-un parcurs bun și evident un succes în această seară, le-ar menține speranțele vii pentru un nou titlu după o pauză de 8 ani.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.