FK Sarajevo 1.90 și Slask Wroclaw 1.33 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru partidele din cadrul noii competiții europene Conference League, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Milsami – FK Sarajevo (ora 20:00) cota 1.90

FK Sarajevo are deplasare în Moldova la Orhei, unde va disputa în această seară de la 20:00 partida tur din prima rundă preliminară a Conference League împotriva celor de la Milsami.

După două campionate câștigate consecutiv în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020, FK Sarajevo a avut parte de un sezon mult mai slab în 2020/2021, terminând campionatul pe poziția 6, dar reușind să-și adjudece cupa care le-a și permis accesul în Conference League.

De cealaltă parte, Milsami nu a avut parte de un sezon modest, însă pentru aceștia este foarte complicat să cucerească titlul de campioni într-un campionat dominat de Sferiff Tiraspol, cu toate acestea au reușit clasarea pe locul 3 la finalul sezonului trecut, care le-a asigurat prezența în Conference League.

Cele două nu s-au mai întâlnit până la partida de astăzi, iar FK Sarajevo pornește cu prima șansă și în duelul de astăzi și la calificarea în runda următoare.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet caștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel putin un meci de la EURO.

Paide – Slask Wroclaw (ora 21:00) cota 1.33

Ocupanta locului secund la finalul sezonului trecut din campionatul Estoniei, primește vizita favoritei clare din această confruntare, Slask Wroclaw.

Chiar dacă polonezii au terminat pe locul patru în întrecerea internă din sezonul anterior, nivelul celor două campionate este total diferit, campionatul polonez aflându-se pe poziția 30 în clasamentul coeficienților UEFA iar cel al Estoniei pe antepenultima poziție, 53.

Rămâne de văzut dacă vom avea parte de surprize în această confruntare sau dacă Slask Wroclaw își va respecta blazonul.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.