Colterm și fosta RATT au ajuns la Tribunal. Pentru cele două societăți ale Primăriei s-a cerut intrarea în insolvență!

Colterm Timisoara

Compania Locală de Termoficare Colterm SA, dar și Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) sunt în continuare două societăți cu probleme, resimțite inclusiv de cetățenii Timișoarei, și încă pe deplin! Datoriile celor două companii au făcut ca unele firme furnizoare să se îndrepte către instanță înainte de Crăciun, pentru cerere de intrare în insolvență!

Concret, cererile au rămas pe portarul Ministerului Justiției, iar cum este o perioadă cu multe zile libere, spețele au rămas postate. Altfel, presate și de faptul că cei cu facturi neachitate s-au adresat justiției, cei de la Colterm și SPTP au plătit datoriile. Rămân însă semne de întrebare privind viitorul celor două entități, care iată, continuă „să trăiască periculos”. Colterm a fost dată în judecată de un furnizor, iar STPT, de către două firme, iar informația a apărut și pe site-ul Supervizor.


Concret, Colterm a fost dată în judecată în 21 decembrie la Secția II Civilă a Tribunalului Timiș de către Rehau Polymer SRL, o companie ce activează în domeniul construcțiilor, în dosarul 5984/30/2018. Cu trei zile înainte, în 18 decembrie, la aceeași secție a Tribunalului Timiș s-a înregistrat un dosar similar (5912/30/2018) în care pârâta este STPT, de către compania Sodacma SRL, o societate din Recaș care se ocupă cu vânzarea containerelor metalice.  STPT a fost dată în judecată pe procedura insolvenței și de către CMT Building 2014 SRL, în data de 20 decembrie, în dosarul 5962/30/2018. De data aceasta, este vorba de o firmă din Timișoara.

STPT îi face stadion lui ACS Poli 

gif card de energie dacus 1000x100

Altfel, directorul Nicu Bitea a promis că va reabilita stadionul Electrica, pentru ACS Poli, echipa de pe ultimul loc din Liga a II-a! „Am primit asigurări din partea directorului STPT, dl. Nicu Bitea, cel care ne-a ajutat foarte mult, că vom fi sprijiniți în continuare. Ne-a susţinut enorm, chiar dacă nu este din fotbal. Mai departe, dorim să înnoim mai multe aspecte acolo: de la accesul publicului, la facilităţile pentru mass-media, dorim să sporim confortul spectatorilor. Este stadionul oraşului, înainte de toate şi vrem ca arena Electrica să fie una de care să beneficieze orice echipă timişoreană. În acest sens, am propus dlui Bitea să consolidăm anumite facilităţi, precum amenajarea unui mini-hotel sau a unui restaurant pentru fotbalişti, dar asta face parte dintr-un proiect pe termen mediu”, a declarat pentru site-ul echipei administratorul special Radu Birlică.

Stadionul Electrica are o omologare provizorie pentru Liga a II-a, dar aspectele mai sus menționate trebuie puse la punct. Și vor fi, pe cheltuiala STPT.

Sursa foto: radiotimisoara.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/