Colterm, o nouă tranșă de bani de la Guvern pentru a cumpăra cărbune

colterm

Colterm primește o nouă tranșă de bani, de aproape zece milioane de lei, de la Guvern cu scopul de a cumpăra cărbune.

Guvernul României a decis să aloce o nouă tranșă de bani Primăriei Timișoara, cu scopul de a-i repartiza societății Colterm în vederea cumpărării de cărbune. În total, este vorba de o sumă care se ridică la aproape zece milioane de lei.

O nouă tranșă de mai bine de 9,4 milioane lei este alocată Timișoarei de către Guvernul României pentru achiziționarea de cărbune! Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice a făcut publică lista cu sumele repartizate către bugetele locale în cadrul celei de a patra tranșe din schema de sprijin prevăzută la art. 53 din Ordonanța Guvernului nr. 36/2006 privind unele măsuri pentru funcționarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a populației”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoara.

celtic transilvania 1000x100px

Tabără anunță că peste 100 milioane lei au fost alocați, sub diverse forme, pentru Colterm de către Guvernul României în ultimul an.

Aceste sume ne obligă, ca autorități, să facem cât mai repede demersurile pentru salvarea Colterm și să nu fie bani aruncați degeaba”, a semnalat viceprimarul Timișoarei.