Colterm a rămas fără director general! Petre Nenu și-a dat demisia

colterm2

Colterm a rămas fără director general. Asta după ce Petre Nenu a decis să-și dea demisia din funcția de șef al companiei de termoficare a Timișoarei. „O demisie care vine pe fondul unei temeri că se apropie 30 aprilie și nimeni nu-l asigură de existența fondurilor necesare achiziționării certificatelor EUA”, a precizat viceprimarul Tabără.

Demisie în fruntea Colterm. Petre Nenu, directorul general, a decis să-și dea demisia din funcție. Nenu va mai rămâne în această poziție până la sfârșitul lunii februarie, urmând a fi ales un director general interimar.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, susține că Petre Nenu a demisionat din cauza problemelor cu care se confruntă compania de termoficare a orașului.

Fierbe Coltermul, din păcate, nu de la cărbunii încinși! Norocul unei ierni cu temperaturi ridicate a reprezentat o șansă pentru timișoreni. Dar iarna posibil ca doar de acum să înceapă… Din toate punctele de vedere. Unul dintre oamenii cerebrali din Colterm, directorul general, a ales să plece prin demisie. O demisie care vine pe fondul unei temeri că se apropie 30 aprilie și nimeni nu-l asigură de existența fondurilor necesare achiziționării certificatelor EUA, riscul de a răspunde personal pentru neimplicarea altora în acest program”, a afirmat Cosmin Tabără.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

De asemenea, viceprimarul Timișoarei a precizat că este nevoie de mai multă implicare în cadrul Colterm. În caz contrar, lucrurile nu vor sta roz în societate.

Implicarea înseamnă fapte concrete, și nu povești. Căldura din apartamente, școli, spitale este vitală pentru viața timișorenilor mai mult decât pozele pozitive de pe Facebook! Prefer poze din depozitul de cărbuni, din păcate nu prea văd. Avem platforma luată cu mare fast, dar aducem cărbune din Ungaria, posibil prin Motru? Sper că este reală platforma de la Motru și nu una online…  Lăsând gluma la o parte, situația nu stă bine. Sunt câteva persoane care se zbat și unele care doar mimează salvarea acestei societăți. E nevoie de mai mult, e nevoie de asumare și de dat cu pumnul în masă dacă trebuie. Timișoara nu mai poate trece prin ce s-a întâmplat iarna trecută, a fost o rușine și o suferință și măsuri nu s-au luat împotriva celor care au spus că știu ce au de făcut, dar doar reușit să încurce”, a declarat Cosmin Tabără.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/