Primăria vrea să transforme Timișoara într-un „oraș verde”. Cetățenii, invitați să răspundă la un chestionar

timisoara spatii verzi

Primăria Timișoara vrea ca orașul să devină unul mai verde. Astfel, instituția anunță că are în lucru un plan de acțiuni, iar cetățenii sunt invitați să răspundă la un chestionar online cu privire la principalele provocări de mediu.

Primăria Timișoara informează că are în lucru Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde. Acesta este elaborat cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, iar scopul planului este de a pune la punct „măsuri de politici publice și investiții durabile în infrastructură” pentru a deveni un „oraș verde”.

Așadar, timișorenii sunt invitați să pună umărul la realizarea acestui Plan de Acțiuni și să răspundă la un chestionar online care are scopul de a prioritiza principalele provocări de mediu care afectează orașul și zona metropolitană.

Scopul acestei consultări publice este de a stabili principalele provocări pe termen scurt (în următorii 5 ani), precum și de a formula o viziune de dezvoltare sustenabilă, în colaborare cu locuitorii orașului”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Consultarea publică este realizată online, accesând link-ul chestionarului, până la data de 30 ianuarie.

Întrebările la care timișorenii sunt rugați să răspundă vizează cele șapte sectoare analizate (Energie, Clădiri, Transport, Industrie, Apă și Apă Uzată, Deșeuri și Utilizarea Terenurilor), iar durata de completare a chestionarului este de aproximativ 10 minute.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/