Colindul sfânt va răsuna la Caransebeș. Soliști de renume vin să cânte GRATUIT pentru spital

Este perioada colindelor, a actelor caritabile și a deschiderii sufletului pentru bine. De aceea Asociația Salvați Spitalul Caransebeș invită din nou gugulanii la un act de mărinimie. De această dată li se oferă în schimb cu toată deschiderea un spectacol de muzică populară și colinde susținut de interpreți din Banat, care vor participa gratuit.

Potrivit lui Marian Corduneanu, membru fondator al Asociației, biletele s-au pus în vânzare la florăria de la lângă Casa de Cultură. Valoarea unui bilet este de 20 lei, bani care vor ajuta la achitarea unei facturi privind lucrări de reabilitare la Spitalul Municipal de Urgență din municipiul Caransebeș.

Suntem deosebit de încântați că artiști de valoare au răspuns «Prezent» chemării noastre de a realiza acest al doilea act caritabil al asociației noastre. Nu pot decât să mulțumesc soliștilor care pe lângă un program de cântece populare din Banatul de Munte vor interpreta și colindele noastre tradiționale, acum în preajma sărbătorilor de Crăciun. Noi apreciem fiecare gest al acestor oameni de bine care nu numai că achită contravaloarea biletului, dar pot face și donații în cutia amplasată la intrarea în sala de spectacole”, a spus Marian Corduneanu. Acesta a mai adăugat că biletele se pot achiziționa și în ziua spectacolului, joi, 12 decembrie, începând cu ora 17.00.

Spectacolul este susținut de Mirela Petrean, Luci Dugă Cărăşanu, Dana Gruescu-Brestovicean, Florin Pistrilă, Petrică Dalea şi Maria Hurduzeu, cea care va fi și prezentatoarea spectacolului.