Colinde și muzică tradițională pentru o cauză nobilă la Caransebeș

Cuib de vise 1000x100

După reușita balului caritabil de la finalul săptămânii trecute, Asociația Salvați Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș se pregătește de un nou eveniment pentru oamenii de bine care doresc totodată să asculte colinde și muzică populară tradițională.

Pentru că până acum caransebeșenii au fost învățați că la orice concert de colinde intrarea este gratuită, de această dată cei mari au învățat de la cei mici, care de ani buni organizează evenimente caritabile pentru un caz social și școala lor. Așa că cei care vor să contribuie la reabilitarea imaginii spitalului pot participa la concertul de Crăciun de la Casa de Cultură „George Suru” contra unei sume de 20 de lei, contravaloarea biletului.

Evenimentul muzical se va desfășura în sala de spectacole joi, 12 decembrie, de la ora 18.00, fiind vorba despre un spectacol de colinde și muzică populară susținut de Mirela Petrean, Luci Dugă Cărăşanu, Dana Gruescu-Brestovicean, Florin Pistrilă, Petrică Dalea şi Maria Hurduzeu. Toate fondurile colectate și donațiile celor care doresc să acorde o sumă mai mare vor fi oferite Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

publicitate si promovare in ziar

Deja biletele s-au pus în vânzare la florăria de lângă Casa de Cultură „George Suru”.

Țin să-i adresez mulțumiri speciale lui Luci Dugă Cărăşanu, care s-a implicat personal în aducerea la Caransebeș a unor artiști cu adevărat valoroși, care sperăm să bucure din plin sufletele celor care vor da curs invitației noastre.”, ne-a declarat Marian Corduneanu, membru al Asociaţiei Salvaţi Spitalul Caransebeş.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/