Codrin Ștefănescu a strâns în brațe pe toată lumea la Revelionul Pensionarilor de la Oțelu Roșu [FOTO]

Persoanele de vârsta a treia au sărbătorit împreună, aseară, la Oțelu Roșu, trecerea în noul an. Au ciocnit o cupă de șampanie aproape 1.000 de oameni!

Revelionul Pensionarilor, organizat de Primărie și Consiliul Local, cu sprijinul unor sponsori locali, a ajuns deja la a cincea ediție și s-a bucurat și de această dată de mare succes. De fapt, de la un an la altul, acțiunea inițiată de primarul Luca Mălăiescu bucură un număr tot mai mare de cetățeni ai orașului, pe vremuri, cei mai mulți dintre ei colegi în combinatul siderurgic și fabricile de pe Valea Bistrei, astăzi, nostalgici după vremurile în care Oțelu Roșu era o forță pe harta industriei românești. Revelionul lor a însemnat distracție, voie bună, socializare și prietenie. Edilul-șef spune că, totodată, e și o formă de a-și arăta recunoștința, aprecierea și respectul pentru cei care, practic, au construit orașul.

La Revelionul Pensionarilor de la Oțeu Roșu au fost aseară și câteva apariții-surpriză. Nu neapărat cea a Luminiței Jivan, pentru că pe deputata PSD vârstnicii au întâlnit-o și la alte ediții, fiind o prezență permanentă lângă primarul Mălăiescu. Și prefectul Matei Lupu sau pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, oțelarii de vârsta a treia i-au mai întâlnit. Pe secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, și pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, nu se așteptau însă să-i vadă în mijlocul lor. „Am avut o surpriză foarte,  prezența lui Codrin Ștefănescu și a lui Eugen Nicolicea. Știam că multă lume îl iubește pe Codrin pentru modul lui direct, tranșant de a vorbi, de a spune lucrurilor pe nume, dar n-am crezut că se va îmbrățișa cu atât de mulți oameni la Oțelu Roșu”, a spus primarul Mălăiescu.

Într-adevăr, Codrin Ștefănescu a fost primit cu mare simpatie în rândul pensionarilor din Oțelu Roșu, s-a îmbrățișat și fotografiat aproape cu toată lumea și are toate motivele să-i pună pe gânduri pe cei care încercau să inițieze un protest la adresa acestuia, astăzi, la sediul PSD Caraș-Severin din Reșița. „Am venit să-i facem o surpriză prietenului Luca, am venit cu Luminița Jivan și cu Eugen Nicolicea, cu care am băut o țuică fiartă”, și-a motivat Ștefănescu vizita la Oțelu Roșu.