Cocaină şi heroină consumate în parcarea unui supermarket din Oravița!

Dealerii francezi condamnaţi în România pentru trafic de droguri de risc şi mare risc după ce au fost prinşi în flagrant la festivalul de muzică tehno de la Şopotu Nou au făcut dezvăluiri incendiare în faţa procurorilor şi a instanţei de judecată!

Fabien Roger Mindeau, Gwenael Jean Michael Piton şi Lucile Savidan au fost ridicaţi în vara anului trecut de la ciudatul Teknival şi au ajuns direct în spatele gratiilor, cu condamnări în prima instanţă la câte cinci ani şi zece luni de închisoare. Mărturiile lor sunt de-a dreptul îngrijorătoare şi confirmă faptul că în Caraş-Severin se consumă droguri într-o veselie. Mai grav este că tinerii nu se mai mulţumesc cu marijuana, ci au trecut la droguri de mare risc!

Mindeau a povestit că, până să ajungă la Şopotu Nou, locul de desfăşurare a festivalului, a oprit în Oraviţa, în parcarea unui supermarket. Aici s-ar fi întâlnit întâmplător cu nişte italieni, care urmau să participe şi ei la acelaşi eveniment. Au început distracţia însă mult mai devreme, deoarece italienii i-au oferit gratuit cocaină şi heroină. A consumat drogurile chiar în maşina italienilor, în parcarea supermarketului. Odată ajunşi la Şopotu Nou, cei trei francezi au vândut sute de doze de droguri, haşiş, cannabis, LSD şi speed!

 

foto> libertatea.ro

Comments

  1. XXL says:

    COCAONA AI TRAS TU PE NAS TOT TIMPUL STANCIULE