Coca plăteşte după eşecul sever de la Pâncota

FC Caransebeş nu a scăpat de pasa proastă prin care trece şi a cedat fără drept de apel, 1-5, pe terenul nou-promovatei Şoimii Pâncota.

Gugulanii şi-au propus să recupereze în deplasarea din judeţul Arad din punctele pierdute acasă cu Unirea Tărlungeni şi Poiana Câmpina, însă socotelile de acasă nu s-au potrivit deloc cu ceea ce s-a întâmplat pe teren. Ultima clasată a seriei, fără victorie până astăzi, s-a dovedit o nucă prea tare pentru echipa lui Sorin Bălu, care nu se regăseşte după un start excelent de campionat. Portarul Coca, incert înaintea partidei, a intrat între buturi la Pâncota, dar nu a prins deloc o zi fericită. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2, prin Lengyel. Replica bănăţenilor nu a întârziat prea mult să apară, însă Ologu, Artean şi Gafiţa nu şi-au găsit nici astăzi inspiraţia. La fel de prost, ba chiar mult mai prost a început pentru caransebeşeni şi repriza secundă, Mitu făcând 2-0 după numai trei minute de la reluarea jocului. Câteva secunde mai târziu, Mitu a realizat dubla, ducând scorul la 3-0. Supărat pe greşelile lui Coca, Bălu l-a schimbat cu juniorul Rusu. Portarul Caransebeşului şi-a ieşit din fire şi a reacţionat nepotrivit în momentul în care s-a îndreptat spre vestiare. În teren, nu s-a schimbat nimic, Huţanu a făcut 4-0 cu un sfert de oră înainte de final. Artean a mai spălat din ruşine, marcând din lovitură liberă, însă tabela a închis-o Huţanu: 5-1!

Preşedintele lui FC Caransebeş, Cosmin Popovici, a declarat că astăzi a văzut cel mai slab meci al echipei de la începerea campionatului. „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci. Am jucat slab. Trebuie să câştigăm miercuri, acasă, cu Mioveniul, o echipă foarte bună. Legat de ieşirea lui Coca, vă pot spune că va fi sancţionat potrivit prevederilor Regulamentului de Ordine Interioară”, a afirmat Popovici.

Comments

 1. Cristi says:

  Demisia Balu !

 2. silviu says:

  un fitos si sorin balu asta. pleaca ! demisia !

 3. Ion says:

  Anu asta picam sigur

 4. Gugulan says:

  Rusine mare . Demisia !

 5. Linky says:

  Demisia !

 6. LuxPhotoFuchs says:

  Supărat pe greşelile lui Coca, Bălu s-a schimbat cu juniorul Rusu.

 7. Ion says:

  Vela, tot arbitri is da vina ? adevaru e ca nu avem antrenor , nu avem conducere,nu e seriozitate.De ce a plecat Galamaz ? de ce a plecat Sorin B ? cu alexa ne certam ca romi la usa cortului.Balu demisia !

 8. Petre says:

  Galamaz plecat,Rotariu plecat,Artimon plecat , cu Alexa sau certat marii noștri conducători care sunt zero in fotbal….. Vela ia atitudine, clubul a devenit zero ca seriozitate si ca imagine!! Ce caută Popovici?5-1 la Pancota?? Hai pierzi ca-i sport, dar 5-1??

 9. liviu says:

  acest cosmin popovici isi face imagine cu ajutorul clubului in rest nu stie el tainele fotbalului,in acest oras mic nu se gasesc investitori mari…ne multumim cu ce avem

 10. marian says:

  eu nu mai vin pe stadion.galamaz,alexa,artimon,oamenii care dadeau dovada de seriozitate maxima au plecat, eu ce sa mai caut acolo ? vela si cosmin nu se pricep la fotbal dar stau in primul rand pentru publicitate.demisia balu !

 11. kirk says:

  rasp.ptr “liviu si marian“ unde sunt investitorii ai mari din orasul asta grozav? unde ?sa vina la stadion, la sediul clubului…. daca nu vi pe stadion cum poti sa-i ceri demisia lui Sorin Balu …si ptr. ce sa-i ceri demisia. ptr. un meci slab facut de jucatori. si fratiilor astepatriile voastre de la aceasta echipa sunt foarte mari…

 12. marian says:

  kirk,de ce a plecat galamaz,alexa,artimon,sorin ? din cauza lu cosmin.cand un patron vede ce se intampla crezi ca e prost sa mai dea bani? tu ai da ? zici ca am jucat prost un meci ? nu uita ca avem o singura victorie.zici ca nu vin pe stadion ?eu vin si cunosc fenoemnul mai bine ca tine.sti urmatoarele 3 etape ?nu le sti sigur.vine mioveniu ,mergem la valcea ,vin vecini din resita.pe ce loc crezi ca vom fi dupa cele 3 meciuri ?

 13. liviu says:

  PENTRU KIRK:EU NU AM CERUT DEMISIA LUI BALU,DIN CONTRA AM INCREDERE IN ACESTA,EU DOAR AM SPUS CA ESTE UN ORAS MIC IN CARE NU PREA AVEM DE UNDE ALEGE INVESTITORI SI TREBUIE SA NE MULTUMIM CU CE AVEM…SI COSMIN POPOVICI NU IMI PREZINTA INCREDERE NICI MORALA NICI FINANCIARA

 14. liviu says:

  sa speram ca a fost doar un dus rece…..miercuri sa mergem la meci sa fim alaturi de echipa…ca au nevoie de noi

 15. marian says:

  balu a fost demis.

 16. kirk says:

  ptr. marian … care este patronul ala care a dat banii la aceasta echipa? in afara de consiliul local … mai sti tu pe altcineva ?
  si apropo de rezultate cred ca noi toti am avut prea mari asteptari de la aceasta echipa(dupa un inceput destul de bun zic eu si totodata neasteptat)… sau cumva obiectivul echipei este promovarea ? 🙂
  din cate am auzit eu este evitarea retrogradarii in primul an…!!!

 17. kirk says:

  d-l Liviu cred ca la aceasta echipa ar fi bine primit orice mic sponsor sau investitor…si din cate am auzit eu Cosmin Popovici a investit destul in aceasta echipa…si a contribuit cu toti banii pana cand echipa a ajuns in Liga a III-a…si dupa aceea cu ceva banuti… in legatura cu d-l antrenor, Sorin Balu, mie personal m-i se pare foarte competent si foarte ambitios… si un mare caracter.

 18. LuxPhotoFuchs says:

  Măi Dani, când corectezi greşelile din text la sesizarea mea, cum a fost cea cu “Bălu s-a schimbat cu juniorul Rusu”,te rog cereţi scuze public!!!!!! PS. Am făcut copy-paste cu textul încriminat!

 19. LuxPhotoFuchs says:

  Cazul Coca tot un efect al acelui 2-1 Poli – Caransebeş

 20. Petre says:

  Maestre ești penibil, cu scuzele de rigoare…. Jucătorul meciului Poli-Caransebes a fost de departe Coca!! Îmbătrânești urat Maistre!!

 21. Ștefan says:

  Maestre, nu da in oameni daca nici macar nu ai vazut meciul….eu am fost la Timisoara,fără Coca era 7-1….chiar am pretenții , venerabile!!

 22. Gusca says:

  Coca e un bun portar.Balu e un bun antrenor. Poate lucrurile intra pe fagasul normal.

 23. emanuel says:

  nu comentati aiurea de balu si de coca. ei n-au nicio vina. problemele noastre mari sunt la finalizare, acolo s-au pierdut cele mai multe puncte.

  nu comentati daca nu veniti pe stadioane, nu cereti demisii ca habar n-aveti de fotbal.

 24. Herman Bogdan says:

  Ba petre cacat!!…vezi ca mirosi a formol si a balsam!!..mai taci dreq de mort ce esti!!..iti dai tu cu parerea ologu drequ!!!…te-am vazut zilele trecute si mai suprins…zici ca erai viu!!!…stai calm ia o lopatica si o galetusa si fa un castel impreuna cu fratele tau Alzheimer!!…

 25. Petre says:

  Herman Bogdan,care mesaj te-a deranjat? Ala cu Coca sau ala cu Popovici? Ca prea te-a deranjat, as spune ca o iei personal! Si-mi mențin ideile si cu Coca si cu Popovici.. Artimon a plecat, Rotariu a plecat, Boiangiu a plecat cu Alexa sa certat…. Ești previzibil, foarte previzibil .. Mai bine te semnai Popovici Cosmin si era mai bine))))

 26. Petre says:

  In rest, haideti maine la stadion sa-i încurajăm,e un meci greu si echipa are nevoie de noi…Echipa a jucat foarte bine in multe meciuri, sunt convins ca la Pancota a fost un accident! Cu putina șansa, batem!