Școala de meserii, colac de salvare pentru România. Diplome europene și locuri de muncă garantate

Tinerii încă mai pot construi viitorul. Se caută profesioniști într-o în țară care a fost sărăcită de valori și de forță de muncă. Școala de meserii „Evelyn Resource Center” – liant între oameni și reconstrucție.

România pierde resurse umane importante de la an la an, pe cei care ar putea fi parte din revitalizarea unei țări îmbătrânite, lipsite de orice speranță, iar statisticile nu sunt îmbucurătoare nici pentru perioada ce urmează, urmând ca până în anul 2050 să mai rămână în țară doar 15 milioane de români.

Fie că vorbim de clasa politică, de situația dramatică din spitale, infrastructură sau locuri de muncă, toate sunt motive principale pentru care se pleacă masiv din țară. Pare a fi un proces lent, dar el se întâmplă și prea puțini sunt cei care se implică efectiv în stoparea acestui fenomen.

Stop emigrării! O mână întinsă, oferită de „Evelyn Resource Center”

Unul dintre cele mai mari și moderne centre de formare și reconversie profesională din vestul țării, vine în sprijinul tinerilor și adulților, pentru a asigura necesarul de forță de muncă calificată în domeniul esteticii și înfrumusețării, turism și alimentație, în proporție de 80% în județul Timiș, dar și în județele învecinate: Caras-Severin, Arad și Hunedoara, acolo unde cifrele sunt mult mai îngrijorătoare.

Femeia antreprenor care a spus stop emigrării se numește Evelyn Mirabela Velciov, fondatoarea acestei școli de meserii, un centru înființat dintr-o necesitate de a avea proprii angajații calificați în cele două saloane de înfrumusețare: „Evelyn Style” și „By Evelyn Cosmetics”.

„Totul a început datorită pasiunii mele pentru pictură și dragostea pentru frumosul văzut cu ochii mei! Am fost omul care a știut mereu ce vrea, omul științelor exacte, focusat pe carieră și pe dezvoltare. Știam că vreau un business al meu și iată-mă în 2019 cu propria afacere, un business de suflet, pentru care am muncit non stop și pentru care am dăruit totul.

Astfel, în noiembrie 2006, m-am reorientat profesional pentru a treia oară în viață și a luat naștere Evelyn Style, primul meu salon de înfrumusețare. O manichiură cu rafinament și eleganță avea nevoie de un produs cosmetic excepțional. Așa a luat viață în martie 2007, By Evelyn Cosmetics, importator de produse cosmetice profesionale pentru manichiură/pedichiură import Germania.

Nu m-am oprit aici, am spus că tinerii trebuie să mai aibă un viitor în România. Să crească, să se dezvolte și să muncească în țara lor. Cursuri, calificări și specializări în meseria aceasta de manichiurist și nu numai, seminarii și work-shop-uri, lectori-formatori și multe alte ingrediente, așa s-a născut în 2009 Școala Evelyn, iar cu ajutorul aparatelor profesionale, completate de servicii, practica extinsă pentru elevii școlii, am înființat în 2013 Evelyn Beauty, un centru de estetică non chirurgicală, de epilare definitivă și remodelare corporală, finanțat 100% din Fonduri Europene.”, povestește Evelyne  Mirabela Velciov.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Programele și planurile de învățământ ale școlii de meserii au fost gândite în sistem de învățământ dual, respectiv teorie și stagiu de practică: 1/3 teorie și 2/3 instruire practică. Școala de meserii, cu sediul principal în Timișoara, pune la dispoziție cursuri pentru următoarele domenii: hair stylist, coafor, frizer, cosmetician, tatuator artistic și cosmetic, manichiurist/pedichiurist, stilist protezist unghii, maseur, make-up, gene 3D fir cu fir, extensii păr, florist decorator, croitor, bucătar, ospătar, lucrător comerț, administrator pensiune, recepționer, îngrijitor bătrâni la domiciliu, mecanic, auto, electrician, maistru mecanic, fasonator mecanic, confecționer tâmplărie, zidar/tâmplar/tencuitor, tâmplar și cofetar patiser.

De ce să urmezi un curs la Școala Evelyn?

Pentru cei care sunt ambițioși și perseverenți, pentru cei care au ales să mai ofere o șansă țării, Școala Evelyn, pe lângă faptul că îi ajută să își aleagă meseria potrivită, le oferă participanților la cursuri, diplome europene, autorizate de Ministerul Muncii și de cel al Educației:

  • Certificate de absolvire – eliberate pentru cursurile de inițiere și specializare
  • Certificate de calificare – eliberate pentru cursurile de calificare de nivel I,II,III.
  • Suplimente descriptive – care însoțesc diplomele
  • De asemenea se asigură: practica elevilor, suportul de curs în format electronic precum și logistica necesară, plata în rate și intermedierea la finalizarea cursului pentru obținerea unui loc de muncă.

„Sunt un om de afaceri cu experiență și dedicat 100%. Am știut să fac de la început diferența dintre un business adevărat și unul care doar poartă numele de business. Afacerile, din punctul meu de vedere trebuie să ți le respecți. Să te respecți atât pe tine, angajații tăi cât și partenerii de afaceri. Oferind profesionalism, corectitudine și clasă nu ai cum să nu fii în top. Sigur, mirajul străinătății i-a furat pe cei mai mulți dintre noi, dar cred cu tărie că lucrurile încă se pot schimba, tocmai prin cele punctate mai devreme. Oferi valoare, primești la rându-ți valoare!”, a conchis Evelyn.

Informații despre cursurile școlii de meserii Evelyn se pot obține la numărul de telefon: 0745.610.300, la adresa de email: evelyn.mirabela@gmail.com și pe site www.evelyn-timisoara.ro sau pe Facebook: Evelyn Timișoara.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/