Copreședinții PNL, obligați să candideze la Primăria Reșița și Consiliul Județean!

Criza de lideri cu care se confruntă mai toate partidele de pe scena politică, în urma „curățeniei” generale inițiate de DNA, duce la luarea unor măsuri extreme. Prin urmare, cei de la centru au dat milităria jos din pod și au dat dispoziții interesante.

Una dintre acestea se referă la faptul că până la 1 august fiecare filială trebuie să aibă o propunere de candidat pentru primăria reşedinţă de judeţ. Dacă nu se întâmplă asta, unul dintre cei doi copreşedinţi PNL de la nivel local va fi aruncat automat în luptă. Directiva nu bucură pe toată lumea. Asta, mai ales că în Caraș-Severin este posibil ca liberalii să aibă nevoie și de un candidat pentru Consiliul Județean în cazul în care Sorin Frunzăverde, actualul președinte, are pe rolul instanțelor de judecată un proces, fiind acuzat de DNA de faptul că ar fraudat alegerile prezidențiale.

Ce spun liderii liberali?

Prin urmare, cei doi copreședinți analizează în perioada următoare să vadă cum stau lucrurile pe plan local.

„Nu m-am gândit momentan la o astfel de variantă. La alegerile locale nu am analizat încă situația, însă nu exclud o potențială candidatură. Voi lua o decizie în funcție de cine își va depune candidatura și care dintre colegi s-ar arăta interesați să intre într-o competiție la alegerile locale. Noi am întocmit în mare listele cu candidați pentru orașe, însă nu peste tot sunt persoane interesate de o bătălie electorală în 2016”, a declarat Valeria Schelean, copreședinte al PNL Caraș-Severin.

La Caransebeș, edilul-șef este încă decis să rămână acolo. Cel puțin pentru moment! „Este prea devreme să fac o astfel de analiză. Mai am de făcut încă multe lucruri pentru Caransebeș”, a declarat Marcel Vela, copreședinte al PNL Caraș-Severin.

Comments

  1. Moromete says:

    Ce nu ati facut pina acum ,nici de acum incolo nu credem ca o sa mai faceti nimic.Nu ne mai duceti cu presul ca nu mai sintem cei prosti din 2012.Nu ne mai pacaliti cu sloganul vom face sau vom ramine sa ne terminam proiectele.Faptele vorbesc si nu intentiile.De intentii si vorbe goale sintem satui.

  2. Mishulainen says:

    Ghinion. Stepanescu va candida din nou ca sa termine proiectele care lea inceput sub titlul: Vom fi iarasi ce am fost – Resita, satul etern. Obligat fortat la inca un mandat. Macar de aducere daca nu alt fel.

  3. leni ivan lalea says:

    Si firmele din Serbia vor face treaba buna. Se cam stie.