Peste 60 de universități și instituții de învățământ de top din Europa şi America vin în România! Tot ce trebuie să știi găsești în Express de Banat!

Cele mai importante universități internaționale de pe continent, dar și din Statele Unite ale Americii vor fi prezente, în această toamnă, la Cluj Napoca, eveniment susținut și de cotidianul online Express de Banat. 

Sala Polivalentă din Cluj Napoca devine, în data de 9 octombrie, punctul de întâlnire al universităților de top dar şi a profesioniştilor din peste 10 de domenii de activitate, cu cei interesați de oportunităţile de studiu în România sau în străinătate.

În cadrul celei de-a 23-a ediții  „The Romanian International University Fair” peste 60 de expozanți din Europa şi America s-au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.

Universități și instituții de învățământ din 9 țări precum Marea Britanie, Olanda, USA, România şi Germania vor  participa la RIUF în această toamnă, furnizând în cadrul întâlnirii date despre cele peste 6000 de programe de studiu (licență, masterat, doctorat) puse la dispoziția studenților. De asemenea, ei pot afla mai multe despre sursele de finanțare, procedurile de aplicare, dar și despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro, oferite pentru studiul în Marea Britanie, Germania sau Olanda pentru studenții români.

Printre cei care și-au confirmat prezența se numără mai mult de 10 de universități aflate în topul celor mai importante instituţii educaţionale din lume, printre care şi University of Groningen, University of Birmingham, University of Nottingham.

Facultate în străinătate sau în România?

Cei care încă nu sunt deciși unde vor să învețe mai departe pot interacționa și cu cele mai consacrate instituţii de învăţământ din România. Reprezentanţii celor mai importante universităţi din zona Transilvaniei, printre care şi Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, vor putea răspunde la întrebările celor îşi caută un program de licenţă, masterat sau doctorat.

Toți cei care doresc să se înscrie la eveniment trebuie să acceseze  www.riuf.ro. Înregistrarea pe site permite accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universităţi şi la conferinţa RIUF YouForum.
Cei care nu pot ajunge la evenimentul care va avea loc la Cluj Napoca, se pot înscrie la edițiile din Bucureşti (6-7 octombrie), Iaşi (11 octombrie) sau Constanţa (13 octombrie).

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Persoană de contact
Ruxandra ZAHARIA
Marketing & PR Manager
ruxandra.zaharia@educativa.ro
0746 575 945