România produselor tradiționale. O nouă ediţie a târgului „Produs de Cluj” la Timişoara

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

A treia ediţie a târgului „Produs de Cluj”, dedicat artizanilor şi producătorilor locali va avea loc în aceste zile la Timișoara.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Produs de Cluj, cu sprijinului Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Shopping City Timişoara, se va desfăşura de astăzi, până duminică 23 septembrie, oferind posibilitatea întreprinzătorilor clujeni să expună produse tradiționale: uleiuri presate la rece, caș și brânzeturi de oaie, zacuscă, dulcețuri, siropuri naturale și alte conserve de casă, ceaiuri, prăjituri, ciocolată de casă și turtă dulce, toate fabricate în minifermele clujene, după rețetele copilăriei.

„Această ediţie a târgului desfăşurat sub brandul Produs de Cluj este una dedicată Anului Centenar şi simbolizează unitatea spirituală a două provincii istorice, Banatul şi Transilvania. Aflate la sute de km distanţă, dar unite prin doleanţe, cele două zone ale României se reunesc acum prin meşterii populari şi micii producători, ca avanpremieră a Târgului Produs de România, care va avea loc în octombrie la Cluj Napoca. Suntem convinşi că şi această ediţie a târgului Produs de Cluj de la Tmişoara va fi una de ţinut minte, la fel ca cele anterioare, şi va marca aşa cum se cuvine Sărbătoarea Centenarului, va fi o repetiţie cu public a celui mai ambiţios proiect al nostru, Produs de România!”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

promovare banner maxagro

La Târgul „Produs de Cluj” de la Timişoara nu vor lipsi fructele şi legumele de sezon, produsele apicole, lavanda şi mustul, iar artizanii vor oferi cunoscătorilor bijuterii lucrate de mână, costume populare, ceramică, obiecte și jucării realizate din lemn. În plus faţă de ediţiile anterioare, la acest târg vor participa numeroşi fermieri bănăţeni, care vor expune fructe şi legume de sezon. Zilnic, vor avea loc spectacole folclorice, susţinute de soliști şi dansatori din Cluj şi Banat. De asemenea cei mici se vor bucura de un modern parc de distracţii.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/