Clubul Rotary Caransebeș se implică din nou în ajutarea comunității

Rotarienii din Caransebeș, alături de membrii Interact, clubul nou înființat ce este coordonat tot de Rotary, ajută școlile din municipiul Caransebeș pentru a putea asigura protecție împotriva COVID-19 la începerea activității elevilor care în acest an sunt în prag de examen.

În prezența primarului Felix Borcean, Clubul Interact Caransebes, reprezentat de Daiana Răduți, Diana Sîrbu și Bogdan Florin Nicolcea, împreună cu Clubul Rotary Caransebeș, reprezentat de Călin Lazăr, Alin Deteșan și Arin Ispas, au făcut un nou gest care arată implicare în viața comunității.

Este vorba de o donație importantă constând în dispozitive și materiale sanitare atât de necesare în plină perioadă de pandemie.

Mai exact, cele două cluburi au donat 15 standuri cu dispensere cu acționare la cot și 15 litri de gel hidroalcoolic igienizant, în valoare totală de 16.160,25 lei. De toate acestea vor beneficia mai multe unități de învățământ din municipiul Caransebeș.”, ne-a precizat președintele Rotary Club Caransebeș, Călin Lazăr.