UPDATE. Ionesie Ghiorghioni a fost pus în libertate. În scurt timp părăsește Penitenciarul Timișoara!

Aflat în arest preventiv după ce a fost surprins de procurorii DNA în timp ce lua mită de la soția omului de afaceri Valentin Armașu, Ionesie Ghiorghioni a fost pus în libertate de judecătorii Tribunalului Caraș-Severin. Anchetatorii însă îl vor în continuare după gratii.

Prin urmare, decizia luată de magistrații cărășeni a fost atacată cu recurs de procurori, iar astăzi judecătorii Curții de Apel Timișoara vor lua o hotărâre definitivă în acest caz. Menționăm faptul că, deocamdată, Ionesie Ghiorghioni a fost pus în liberate doar prin sentința redactată de magistrați. Acesta nu a părăsit efectiv Penitenciarul Timișoara.

În orice caz, fără mari semne de întrebare, sentința în cazul acestuia va fi dată în scurt timp, odată ce la finele lunii mai dosarul său a ajuns deja pe rolul instanței de judecată. Justiția va decide ce pedeapsă îi va aplica pentru faptele de corupție săvârșite. În aceeași situație se află și nepotul acestuia.

Prins cu 20.000 de lei în biroul său de la Consiliul Judeţean şi cu alte sume importante în seiful de acasă, reamintim că Ghiorghioni a susţinut în permanenţă că totul este o înscenare. A respins cu fiecare ocazie acuzaţiile procurorilor DNA, în sensul că banii respectivi nu ar fi fost primiţi de el cu titlu de mită de la reprezentanta unei firme ce a contractat lucrări de întreţinere a drumurilor din Caraş-Severin. În faţa organelor de cercetare penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi, vicele CJ şi-a rezervat dreptul de a nu face declaraţii, dar asta nu l-a ajutat prea mult.

UPDATE 1, ORA 12.30: „Acum câteva minute, Curtea de Apel Timișoara a respins contestația DNA referitoare la punerea în libertate a inculpaților Ghiorghioni Ionesie și Ghiorghioni Cosmin, astfel că, în scurt timp, cei doi vor părăsi Penitenciarul Timișoara. Consider această decizie, care este una definitivă, ca fiind temeinică și legală, bucurându-mă că starea de liberate devine o stare de normalitate. Procesul va merge în continuare, primul termen în acest dosar fiind pe data de 16 iulie 2015″, a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru Express de Banat.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

 1. Podsekalnikov says:

  Normal ca rahatul asta uman sustine ca a fost o inscenare, nu exista onoare in politica. Daca ar scapa de justitie imputitu’ asta ar candida din nou la o functie publica fara nici o mustrare de constiinta si cu siguranta s-ar gasi cineva sa il voteze.

 2. Onx says:

  Dar voi express de banat ati luat bani de la Valentin Armasu ???

 3. Onx says:

  De vorbit de omul asta si familia lui acum sunteti toti buni dar cand era coada la usa lui era bun pt toti oricum a fost un prost va dat voua la toti si a ramas cu nimic te salut Vali un prieten

 4. dracula says:

  ascundeti copii, otraviti fantanile, baricadativa in case! g style e libeeeeeer! 10% va rog :))

 5. Bravo says:

  Ma bucur pentru voi sa va dea dumnezeu sanatate si tot asa mas bucura sa vad aceasta familie instigatoare ARMASU SA LE PREIA LOCUL!!! Si intrebati de ce??? Pentru ca merita!!!Rusine sa va fie ca atiu uitat de unde ati plecat!!!

 6. georgi says:

  nu ma pronunt asupra cazului,vreau doar sa/l felicit pe avocat!