Clinicile Medici’s din Timișoara, în pas cu noile trenduri și tehnologii în sănătate

Medici's Timisoara

Turismul profesional de high-class și evoluția tehnologică sunt țintele vizate în acest an de una dintre cele mai dezvoltate și îndrăgite companii din vestul țării.

Grija pentru pacienți, dezvoltarea de noi trenduri și tehnologii în domeniul sănătății îi găsește în aceste zile pe reprezentanții Clinicilor Medici′s din Timișoara la expoziția internațională CONNEXT-CONFINDUSTRIA, de la Milano – Congressi Convention Center. Expoziția, ce are și un puternic caracter de networking axat pe principalii factori de dezvoltare pentru companiile naționale și internaționale, creează premisele constituirii unei mari comunități de afaceri și ale unei viziuni asupra viitorului, în una dintre cele mai inovatoare locații din Europa.

Prezenți atât în calitate de partener, cât și de membru Confindustria, Clinicile Medici’s, unul dintre principalii operatori privați de sănătate din zona de vest a României, susține cu desăvârșire dezvoltarea acestui domeniu, atât prin investițiile făcute pe parcursul celor 21 de ani de business, cât și prin proiectele de viitor ce vizează „aparatură occidentală de top, medici foarte buni și servicii ce pot concura fără nicio rușine cu cele oferite în străinătate”, după cum a declarat Dr. Adrian Bădescu, CEO Medici’s.

„România și Timișoara încep să își dezvolte capacitatea de a exporta nu doar produse, ci și servicii de o calitate foarte bună. Iar domeniul serviciilor de sănătate începe să constituie un segment important pentru economia locală. Prin statutul de Capitală Europeană a Culturii, Timișoara va atrage, cu siguranță, un număr mare de turiști, în special în anul 2021. Pentru Timișoara va fi însă important să atragă, pe termen mediu și lung, un segment cu o pondere cât mai ridicată din categoria de turism profesional și de high-class. Această categorie de turiști are posibilitatea și disponibilitatea de a cheltui sume mari de bani în zonele pe care le vizitează, bani care rămân în economia locală și ajută la dezvoltarea mai accelerată a unei zone.

Din această categorie de turism profesional și de high-class fac parte turismul medical, turismul ștințific (centre de congrese și conferințe internaționale etc), turismul de business, turismul experiențial sau de lux etc. Până în acest moment, în România, doar Bucureștiul a avut capacitatea de a atrage, constant, turism profesional și de high-class. Însă, în acest moment, Clujul și mai ales Timișoara ar trebui să investească și să dezvolte aceste segmente”, a mai precizat Dr. Adrian Bădescu.

Unul dintre proiectele importante ale acestui an face exact referire și la atragerea pacienților străini prin oferirea de servicii stomatologice de top, chirurgie endovasculară, chirurgie și tratamente estetice și anti aging. Până în prezent, Medici’s au făcut investiții de circa 5 milioane de euro în clinicile din Timișoara, din care 1,5 milioane de euro doar în ultimul an.

 „Mai recent începe să fie mai tentant în România dacă ai dotarea corespunzătoare de care ei au nevoie, iar noi le stăm la dispoziție cu tot. În momentul acesta, argumentul cel mai mare pe care îl avem este dotarea. Doar în ultimul an am investit peste un milion de euro doar în aparatură occidentală, performantă, în clinicile din Timișoara. Aparatură de diagnostic sau intervențională”, a mai spus Adrian Bădescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/