Clinicile Medici’s din Timișoara au adaptat programul în perioada stării de urgență cauzată de COVID-19

untitled design set 970x90 px

Din cauza pandemiei de coronaviurs, cele patru Clinici Medici’s din Timișoara au redus programul de lucru în scop preventiv. Iată programul clinicilor în perioada stării de urgență:

Clinica Medici’s Academica de pe Bulevardul Circumvalațiunii, clinica Medici’s Arzthaus de pe strada Sibiu și Clinica Medici’s Clinics&Baby de pe strada Paciurea funcționează de luni până vineri în intervalul orar 8.00-20.00. Laboratoarele Laborix, situate pe Bulevardul Circumvalațiunii, funcționează de luni și până vineri, de la 12.00 la ora 20.00.

Măsuri de prevenție adoptate de clinici

publicitate ziar expresb 1000x100

Mai mult decât atât, reprezentanții clinicilor anunță faptul că primirea consultațiilor se face conform programărilor telefonice, în limita disponibilității, alături de o declarație pe propria răspundere. Pacienții care prezintă simptome respiratorii acute au obligația să discute telefonic cu medicul de familie pentru stabilirea stării lor de sănătate. Recoltările pentru analizele medicale se vor face doar la clinicile Arzthaus și Clinics&Baby, acelor pacienți care nu sunt supuși complicațiilor respiratorii. Totodată, fișele medicale pentru permise auto și permise pot-armă nu se vor elibera în perioada stării de urgență.

Programul se aplică începând cu săptămâna 23 martie.