Claudiu Pasăre: 3% în trei luni, mai mult decât mulțumitor

Liderul organizației județene a Partidului România Unită s-a declarat mulțumit de rezultatul scrutinului din 11 decembrie, chiar dacă nu a reușit să atingă pragul electoral ce i-ar fi permis prezența în Parlament.

Revenit pe scena politică după o perioadă petrecută în mare discreție, Claudiu Pasăre a încercat să acceadă în Camera Deputaților din postura de candidat PRU. Timpul scurt scurs de la înființarea partidului până la ziua votului a reprezentat un impediment serios, dar Pasăre nu a perceput rezultatul ca pe o înfrângere, ba dimpotrivă, ca pe un punct de plecare într-o construcție politică serioasă, care să aibă un cuvânt greu de spus la următoarele alegeri.

„Sunt foarte bucuros că în trei luni de zile am reușit să scoatem un scor de aproape 3 la sută, ceea ce, cu siguranță, este mai mult decât mulțumitor. Dacă aveam patru ani înainte, cred că scorul era mai mare. După munca pe care am depus-o, am ajuns în zone în care alții n-au ajuns și am obținut un scor foarte bun. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Cel mai important este că am încredere că județul Caraș-Severin va fi pe un trend ascendent în perioada următoare. Îi felicit pe cei care au câștigat alegerile și vreau să-i asigur de toată disponibilitatea noastră, a Partidului România Unită, de a colabora și coopera pentru un viitor mai bun pentru Caraș-Severin. Abia aștept ca într-un timp foarte scurt să avem o conferință județeană, să pregătim alegerile pe județ și să mergem mai departe”, a declarat Claudiu Pasăre pentru expressdebanat.ro.