În prima zi de mandat, Valeria Schelean a cerut invalidarea lui Liviu Dragnea!

Deputatul PNL de Caraș-Severin s-a opus intrării în Parlament a unui condamnat penal definitiv, așa cum e cazul șefului PSD!

Cei 30 de membri ai Comisiei de validare a mandatelor deputaţilor s-au împărţit în 9 subcomisii, fiindu-le repartizate, alfabetic, mai multe circumscripţii din care deputaţii trebuie validaţi.

Dosarul lui Liviu Dragnea a fost repartizat subcomisiei numărul 8, din care fac parte Eugen Nicolicea (PSD), Marcel Ciolacu (PSD) şi Valeria Schelean (PNL). Această subcomisie a aprobat, astăzi, validarea mandatului lui Liviu Dragnea. Votul a fost doi la unu, Valeria Schelean votând împotrivă.

Deputatul PNL Valeria Schelean a justificat apoi de ce a propus invalidarea mandatului liderului PSD. „Am propus invalidarea mandatului de deputat al domnului Dragnea, raportat la prevederile articolului 7, alineatul 3 din Regulamentul Camerei Deputaților. Propunerea a fost supusă la vot, nu a întrunit numărul necesar de voturi, fiind doar un vot «pentru» și două «împotrivă», a declarat Schelean citată de Agerpres. Deputatul PNL a adăugat că din textul regulamentului reiese necesitatea existenței unei condamnări definitive.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/