Dotare cu întârziere pentru Clasa Zero

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Prichindeii de clasa zero și-au desfășurat activitățile până acum câteva săptămâni fără materialul didactic special comandat de Ministerul Educației. În prezent, a fost primit 66 la sută din necesarul la clasă, urmând ca în perioada următoare să se primească și restul materialelor.

Clasa pregătitoare din școlile din întreaga țară necesită o atenție deosebită.  Pe lângă faptul că în sălile de clasă a fost nevoie de un mobilier adaptat vârstei micuților, clasa zero necesită și un material didactic special. Acesta este comandat de Ministerul Educației și este format din nouă loturi, iar fiecare lot cuprinde câte o arie curriculară. Până în acest moment, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost primite şase loturi, din cele nouă comandate de minister.

Ministerul Educaţiei a solicitat pentru clasa pregătitoare nouă loturi, iar fiecare lot cuprinde diferite ustensile. Până în prezent s-au primit şase loturi, urmând ca până în decembrie să primim celelalte trei loturi”, a declarat Ilie Stoinel, inspector de specialitate ISJ.

promovare banner maxagro

În ceea ce priveşte colaborarea cu directorii şcolilor, inspectorul de specialitate, Ilie Stoinel, este mulțumit de disponibilitatea acestora. „Sunt bucuros că am avut o colaborare excelentă cu directorii de şcoli şi aşa aş vrea să fie şi pe viitor. Materialul didactic pe care l-am primit a fost ridicat în totalitate de aceştia, iar în momentul în care va ajunge şi restul de material îi vom anunţa astfel încât aceştia să vină să-l ridice”, a mai adăugat inspectorul.

publicitate tmc 640

Comments

 1. un parinte says:

  nu va e rusine sa mintiti,in afara de banci,tabla si un panou nu avem nimic.am cumparat si perdea la geam noi parintii…………rusine

 2. Daria Alexandrescu says:

  Asa este.

 3. FONDURI NERAMBURSABILE UE says:

  2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

 4. Azorică says:

  Hai sa votam

 5. Azorică says:

  Hai sa votam.