CJ Timiș deschide apelul pentru proiecte culturale. Peste 7,2 milioane lei alocate anul acesta

plen cjt

Cei interesați să obțină finanțare pentru proiecte culturale, prin Timcultura, pot depune documentele începând de joi. Consiliul Județean Timiș alocă anul acesta pentru proiectele culturale și de tineret 7.250.000 lei. 

Din cei 7.250.000 de lei, 6,9 milioane sunt dedicați finanțării proiectelor culturale, iar 350.000 lei pentru finanțarea celor de tineret. Cei interesați pot consulta criteriile de eligibilitate și procedura de depunere pe pagina web dedicată programului de finanțare.

Pot depune proiecte persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și cele familiale, persoanele juridice de drept public ori privat precum și ONG-urile de tineret. Selecția și evaluarea cererilor de finanțare se va face de către o comisie, în baza criteriilor de selecție aprobate prin ghid.

„Asigurarea  unei vieți culturale diversificate și competitive la nivel european reprezintă una dintre direcțiile strategice ale Consiliului Județean Timiș. O dovadă incontestabilă este bugetul de 7.250.000 lei prevăzut pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret în 2023, în creștere față de suma de anul trecut.”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Documentația de solicitare a finanțării trebuie depusă în format letric și pe stick la Registratura CJT (bd. Revoluției din 1989, nr. 17, Timișoara) sau în format electronic cu semnătură digitală pe adresa de e-mail cultura@cjtimis.ro.

Documentele transmise on line vor avea toate semnăturile electronice, iar documentele depuse în format letric vor avea toate semnăturile olografe. Data limită de depunere este 28 februarie, ora 15, iar rezultatul final va fi afișat pe site-ul instituției în 23 martie.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/