Cizme, haine de piele, jachete cu puf și multe alte produse de încălțăminte la prețuri promoționale, disponibile la Salonul Industriei Ușoare

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar timișorenii pot cumpăra deja primele cadouri la prețuri convenabile la Salonul Industriei Ușoare, a șasea ediție din acest an. Oferta va fi una foarte variată, la prețuri accesibile, iar organizatorii se așteaptă la un aflux de peste 10.000 de vizitatori în cele cinci zile de expoziție. 

La evenimentul care își deschide porțile miercuri vor participa 60 de firme, dintre care 20 au calitatea de producător. Majoritatea expozanților vor aplica însă reduceri, iar organizatorii spun că se vor găsi inclusiv cizme de iarnă la prețul de 100 de lei. În ofertă apar haine de piele, cojoace, haine pentru copii, îmbrăcăminte, lenjerie intimă sau de pat, bijuterii, cosmetice. În cele cinci zile se va organiza și un târg de produse tradiționale, cu miere, dulciuri de casă, dar și condimente, mezeluri, gogoși sau lavandă.

Organizatorii de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură sunt foarte mulțumiți de afluxul de vizitatori la Salonul Industriei Ușoare, dar și de interesul firmelor. „Salonul a avut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani. Ultima ediție este și cea mai mare din an, la care se găsește îmbrăcăminte de iarnă. Am lăsat unele firme pe din afară, am refuzat o firmă de blănuri din Grecia în ultimul moment. Ne gândim la edițiile viitoare să expunem și la etaj”, a precizat organizatoarea Aura Culea.

Salonul va fi deschis la Centrul Regional de Afaceri de miercuri până duminică inclusiv. În primele patru zile, programul va fi între orele 10-20, iar duminică, în intervalul orar 10-18. Intrarea publicului este liberă.

banner 1000 x 100 hd