Cizme de zăpadă pentru copii – la ce parametri ar trebui să fii atent?

cizme de zapada pentru copii la ce parametrii ar trebui sa fii atent
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Uită de șosetele ude și picioarele reci ale copilului tău în această iarnă! Căci cizmele de zăpadă de încredere îți vor veni în ajutor. Datorită lor, jocurile în zăpadă, gerul amar și gheața de pe trotuare nu vor mai fi înfricoșătoare. Gândește-te să alegi modelele potrivite de cizme de zăpadă pentru copii încă din timpul toamnei, iar iarna nu te va surprinde și nimic nu îl va mai ține departe pe copilul tău de magia albă.

A venit momentul în care ar trebui să începi să cauți încălțăminte de iarnă pentru copilul tău. Găsirea modelului potrivit, având în vedere confortul, materialul și dimensiunea, este o sarcină dificilă. Pantofii trebuie să supraviețuiască nebuniei săniilor, luptelor cu bulgări de zăpadă și plimbărilor lungi, asigurând confort și căldură. Cizmele de zăpadă sunt soluția. Deci, cum le alegi pe cele mai bune și la ce să acorzi atenție atunci când cumperi?

publicitate online in ziar Express de Banat

Ce sunt cizmele de zăpadă?

Cizmele de zăpadă, după cum sugerează și numele, sunt pantofi destinați folosirii pe zăpadă, dar nu numai pentru că vor funcționa bine și în condiții umede. Și nu este vorba de câteva bălți, ci de noroi și zăpadă mare, de exemplu. Acest lucru se datorează utilizării de etanșări cu cusături și a unui înveliș în jurul piciorului dintr-un material impermeabil.

Aceste cizme de zăpadă practice pentru copii sunt concepute pentru a menține picioarele calde și protejate în condiții meteorologice foarte dificile. Cu toate acestea, acest lucru are un preț – cizmele de zăpadă sunt adesea mai masive și mai grele decât cizmele obișnuite de iarnă.

Datorită izolației și aderenței excelente, ghetele de zăpadă îi vor permite copilului tău să profite la maximum de timpul petrecut în zăpadă, indiferent de temperatură. Unele modele pot menține picioarele calde până la -40 de grade.

flat lay of baby autumn clothing, light background with copy space

1000x100 (3)

Cizmele de zăpadă trebuie să fie de încredere!

Când cumperi cizme de iarnă pentru un copil , amintește-ți că acestea nu numai că ar trebui să arate bine, ci mai presus de toate să fie confortabile de purtat, oferind copilului stabilitate și confort la fiecare pas. Prin urmare, este important să ții cont de câteva aspecte atunci când alegi acest tip de pantof, care contribuie semnificativ la trecerea iernii cu piciorul uscat și zâmbetul pe buze.

În primul rând , trebuie să fie rezistente la apă. Amintește-ți că există o diferență între impermeabil și rezistent la apă. Prima caracteristică va menține pantofii uscați în timpul burniței sau căderilor ușoare de zăpadă, dar probabil nu va rezista la bălți, ploi abundente și trotuare înzăpezite. Pentru a te asigura că pantofii copilului sunt complet impermeabili, caută cusături sigilate și o căptușeală interioară care nu permite apei să intre. În această situație, este recomandat să cauți modele de cizme The North Face.

Al doilea lucru este respirabilitatea. Este evident că nu vrei să se scurgă umezeală în interiorul pantofului tău. Dar ar fi perfect ca pielea să respire. Îndepărtarea eficientă a umezelii va preveni, de asemenea, formarea mirosurilor neplăcute.
Un alt aspect este izolarea bună. Degetele de la picioare sunt prima zonă a corpului care îngheață și suferă cel mai repede degerături după expunerea prelungită la temperaturi scăzute, așa că este important să păstreze căldura în interiorul pantofilor.

Ceea ce este de obicei de neînțeles la încălțămintea de iarnă, precum și la îmbrăcămintea exterioară, este modul în care funcționează cizmele de iarnă. Cizma nu încălzește piciorul, dar căldura generată de picior încălzește pantoful, iar un produs de bună calitate are capacitatea de a păstra această căldură în interior.

Ce altceva contează? Talpa antiderapantă care îți va proteja copilul de alunecarea accidentală pe zăpadă sau gheață. Caută un pantof cu o talpă solidă, grea, dar flexibilă, care poate face față oricărei suprafețe în zilele de iarnă.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/